Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

De ongeziene wereld
Bijna Dood Ervaringen en het belang van liefde

Auteur

Jan Weststeijn

Uitvoering
Paperback
Reviews
5,0 / 5 (10 reviews )
Prijs
20 ,99
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

Als iemand overlijdt zijn er veel mensen verdrietig, als iemand uit de dood terugkeert, is dat er maar één.
Dit lijkt een gewaagde uitspraak, en toch is het waar. Het gebeurt regelmatig dat iemand die uit de dood terugkeert helemaal niet blij is.
In dit boek staan verhalen van mensen die een Bijna-dood Ervaring (BDE) hebben gehad, alsook verhalen van mensen die definitief zijn overleden.
Liefde heeft een allesbepalende invloed. Dat vertellen BDE'ers, maar opvallend genoeg ook mensen die hun verhalen hebben leren kennen.
Je bent niet overgeleverd aan willekeur of toeval, zo wordt er ontdekt, want je bent bijzonder geliefd.
Je zult in dit boek verrassende antwoorden vinden op vragen rondom het leven hier en aan de andere zijde.

Over de auteur

Jan Weststeijn (1954) heeft van jongs af aan twee passies, muziek en de ongeziene wereld. Hij heeft altijd al geschreven. Als docent muziek en als koordirigent schreef hij talloze teksten die hij zelf op muziek zette. Nu hij gepensioneerd is, schrijft hij vanuit ingeving over zijn tweede passie, de ongeziene wereld.
Afgezien van verspreiding via internet of kleinschalig onder eigen beheer is dit boek het eerste boek dat tot publicatie komt.
Vanwege zijn grote betrokkenheid met mensen heeft hij besloten om de opbrengst ervan volledig te doneren aan de koepelorganisatie Vrijwilligers Palliatieve Terminale Zorg Nederland (VPTZ).

Productinformatie

ISBN
9789464893625 / 978-94-648-9362-5
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
08-03-2024
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
164
Formaat
A5
Illustraties
Nee

Inkijk

Inkijk pagina 9
Inkijk pagina 10
Inkijk pagina 11

Reviews (10)

Uw email wordt enkel gebruikt voor overleg over de betreffende review

Wordt getoond bij de review

door H. van Giessel op 22-03-2024
Mooi boek. Indrukwekkend!
door Monika op 22-03-2024
Een prachtig boek !
door F.H. Haandrikman op 22-03-2024
Een geweldig boek dat een mooi inzicht geeft in het hiernamaals en mij helpt om inzicht te krijgen wat de bedoeling is van het leven.
Een echte aanrader voor iedereen, ongeacht overtuiging/ geloof.
door hans van iperen op 22-03-2024
Wat ben ik blij dat ik dat boek gekocht heb.
Elke dag lees ik een stukje om het vervolgens te herkouwen. Ik heb in de loop van 30 jaar veel gelezen en geprobeerd verbindingen te leggen om te begrijpen en veranderingen in m,n gedrag aan te brengen wat ten deele ook wel gebeurd is. Daar is dit boek wel een heerlijk voorbeeld van .Heerlijke hoop, blijdschap en rust brengt het me.
door A Vos op 22-03-2024
Mooi en helder beschreven, af en toe in de volgde hoofdstukken best pittig en soms goed om een deel even extra te lezen.
Een ongeziene wereld maar boordevol schatten voor nu en de toekomst.
door Welling op 24-03-2024
Prachtig boek en de inhoud maakt je bewust dat er een levende God is, die zielsveel van ons mensen houdt en waar wij een band mee kunnen opbouwen van hart tot hart.
door Nellie Weststeijn op 25-03-2024
Wat een mooi boek. Zó verhelderend en duidelijk beschreven. Ik ben echt onder de indruk. Ik kon niet stoppen met lezen. En word echt heel blij van hoe dit onderwerp wordt besproken. Mooi ondersteund door veel voorbeeld verhalen. De schrijver gaat ook dieper in op het onderwerp. Er worden verbanden gelegd en wat ik al zei, er wordt heel veel duidelijk. Een echte aanrader.
door Tsjêbbe de Vries op 27-03-2024
Met veel interesse gelezen en er stonden voor mij nieuwe aspecten in van Bijna Dood Ervaringen, bovendien uniek door een inzicht in hoe het leven er aan gene zijde uitziet.
door Maureen Wever op 28-03-2024
Bijzonder boek ook in mij werkzaamheden als medium en ook in mij uitvaartwerkzaamheden. Het opvangen van mensen in trauma
door Joke Sijstermans op 12-04-2024
Mooi boek.