Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Verslingerd aan trailrunning
mijn droom achterna

Auteur

Marcel Vorstenbosch

Uitvoering
Paperback
Reviews
4,8 / 5 (10 reviews )
Prijs
20 ,99
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

Als wat rennen op de weg plaats maakt voor uren hardlopen door bossen, over heuvels en in de bergen, gaan mannen zich van jongens onderscheiden! Een lichaam dat ouder wordt, bepaalt niet of je in een ultratrail finisht. Je eigen motivatie en doorzettingsvermogen zijn de belangrijkste pijlers.
Ik ondervond tegenslagen, ervaarde afzien en richtte me op elementen waar ik wel invloed op had. Daarbij kwam ik steeds een stapje dichter bij mijn droom. Dit alles met het spook van DNF (did not finish) in mijn kielzog.
Het leidde me naar mooie plekken, liet me belanden in opmerkelijke situaties en bezorgde me bijzondere ontmoetingen. Maar ging daarmee die droom uitkomen?

Over de auteur

Marcel Vorstenbosch (1973) is getrouwd en trotse vader van drie dochters. Hij houdt van hardlopen en het buitenleven. Marcel maakte tien jaar geleden kennis met trailrunning, raakte verslingerd hieraan en nam deel aan wedstrijden in binnen -en buitenland. Zijn afstanden werden langer en langer. Dat ging met vallen en opstaan. Hij schreef daar nooit over en vond het allemaal maar normaal. Maar op het moment dat long COVID hem tot herstel maande, dacht hij terug aan al die jaren en vertrouwde alles aan het papier toe.

Productinformatie

ISBN
9789464893656 / 978-94-648-9365-6
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
17-11-2023
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
174
Formaat
A5
Illustraties
Nee

Inkijk

Inkijk pagina 121
Inkijk pagina 122

Reviews (10)

Uw email wordt enkel gebruikt voor overleg over de betreffende review

Wordt getoond bij de review

door Arlette op 20-11-2023
In een keer uitgelezen. Het geeft een mooi inkijkje in het leven en avonturen van een atleet die steeds langere en extremere omstandigheden zoekt. Bewondering voor het thuisfront! Leuk afwisselend geschreven met tussen de beschreven trials, grappige soms droevige anekdotes. Aanrader voor een ieder die zelf of iemand kent die lange afstanden loopt!
Bedankt dat ik een inkijkje in je leven kreeg!
door Lenie pullens op 24-11-2023
Helder en duidelijke taal,goed geschreven dat zegt veel over de persoon,en brengt iemand aan het lezen,wandelen en sporten. En vooral luisteren naar je eigen lichaam.


door Greet op 29-11-2023
Fijn boek om te lezen. Om mee te mogen leven met de schrijver en zijn familie.
Het boek gaf mij inzicht in de sport die hij beoefent. Heel knap gedaan.
door Jan Nouwens op 15-12-2023
Met plezier gelezen, en als trailrunner heel herkenbaar. Veel van de elementen aangehaald om beter te worden passeren ook bij mijzelf het menu. Gelezen in aanloop naar de Bello Gallico 100M - we gaan zien of dit helpt.

Ook interessant ter orienterientatie op een aantal lopen/trails.
door Beppie van der elst op 21-12-2023
Een prachtig boek in een keer uitgelezen
voor iedereen die van uitdaging en van natuur houdt een aan raden
ik heb er van genoten
door Rens op 24-12-2023
Een origineel boek waarin gedrevenheid, passie, discipline en familie bij elkaar komen om doelen te behalen. Voor alle leeftijden een aanrader omdat je tijdens het lezen geprikkeld wordt om de schoenen aan te doen en in de natuur te gaan sporten.
door John Goedmakers op 29-12-2023
Ik had het genoegen om Marcel uit te nodigen bij de lokale omroep vlak na het uitkomen van het boek en heb het daarna uiteraard meteen aangeschaft. Wat mij opviel na het lezen van het boek -in een middag uitgelezen- was dat er voor mij 2 rode draden waren die door het boek liepen: een analytische en een persoonlijke. Een prachtige analyse van trainingen, opbouwschema's, diëten, bezoekjes aan medici en voorbereidingen. Daarnaast staat het boek vol van persoonlijke anekdotes die het -voor een buitenstaander qua tak van sport- zeer de moeite van het lezen waard maken. Hij stelt zich kwetsbaar op, durft als het gaat om het aangeven van zijn grenzen en twijfels gemakkelijk het achterste van zijn tong te laten zien. Een aanrader voor iedereen die meegenomen wil worden in het realiseren van dromen en alles wat daarbij komt kijken. En misschien wel het belangrijkste, een zeer innemende persoonlijkheid.
door Stefan Hoedemakers op 30-12-2023
Een fijn boek om te lezen. Met duidelijk de gepassioneerdheid te ervaren van Marcel. Een mooie kennis maken met trailrunning in al zijn vormen van hilarische gebeurtenissen en diepte punten. Kortom goed boek voor ervaren en onervaren sporters.
door Christel op 01-01-2024
Met enthousiasme het boek gelezen.
Schrijver, een topsporter, neemt je mee op avontuur in de wereld van trailrunning in combinatie met zijn gezin.
door Ties op 07-01-2024
Een absolute aanrader dit boek. De passie spat ervan af. Discipline, doorzettingsvermogen en humor. Niet twijfelen maar lezen.