Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

De Avonturen van Professor Rikketik en Ferdinand de Kat

Auteur

Patricia Correa

Uitvoering
Paperback
Reviews
4,9 / 5 (15 reviews )
Prijs
16 ,50
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

Professor Rikketik heeft een groot probleem. Van burgemeester Griep heeft hij de opdracht gekregen om alle verkeersongevallen in Toverbal-land te voorkomen. Wat een klus, dacht de professor. Maar een klus is een klus!

Over de auteur

Patricia Correa (1965) is dol op dieren en kleuren. Haar Colombiaanse en Antilliaanse roots hebben bijgedragen aan het ontstaan van Toverbal-land, waar humor en plezier maken een grote rol spelen in het dagelijks leven.

Productinformatie

ISBN
9789464893748 / 978-94-648-9374-8
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
12-04-2024
Taal
Nederlands

Kwalificaties
Leeftijdscategorie: vanaf ca. 6 jaar

Uitvoering
Paperback
Pagina's
42
Formaat
16 x 24 cm
Illustraties
Ja

Inkijk

Inkijk pagina 14
Inkijk pagina 15
Inkijk pagina 16

Reviews (15)

Uw email wordt enkel gebruikt voor de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Je toelichting moet minimaal 15 woorden zijn.

door Elly Ottervanger op 12-04-2024
Wat een prachtig begrijpelijk kinderboek. De tekeningen zijn ook zooooo mooi. Het heeft mij geboeid, dus voor kinderen moet het helemaal leuk zijn om te horen, kijken of zelf te lezen. Prachtig begin Patricia. Hoop dat er nog veel mogen volgen.
door Adriana en Cliff op 12-04-2024
Super leuk en grappig boek over de avonturen van een gekke professor, zijn kat en alle bewoners van Toverbal-land. Het boek is makkelijk en met humor geschreven en heeft mooie en kleurrijke illustraties. Perfect boekje voor kinderen van tussen 2 en 6 jaar.
Leuk kado voor kind, kleinkind, neefje of nichtje of zo maar. Ik zeg doen!
door Selma op 12-04-2024
Wat een gave plek is de toverballand waar de lucht naar pepermunt ruikt en de zon elke dag een andere kleur heeft. Fantastisch boek voor de kinderen en de voorlezer ook. Creatief, fantasierijk en prachtig kleurgebruik!
door Remco op 26-04-2024
Fantastisch boek met een origineel verhaal en prachtige illustraties! Heel leuk dat er dieren in voor komen en onderdeel zijn van de verhaallijn. Dit maakt voor degene die nog niet kunnen lezen extra leuk om naar te kijken!
door Marnix op 26-04-2024
Echt leuke personages, prachtige tekeningen en een leuk verhaal. Jammer dat het zo kort is! Ik kijk uit naar de komende boeken die de personages nog beter in beeld brengen :D
door Koos op 28-04-2024
Heel leuk boek om voor te lezen, vanochtend gedaan aan mijn kleindochter, die direct in het verhaal zat, begrijpelijk voor jonge kinderen met mooie plaatjes om het verhaal uit te leggen. Dus een leuk cadeau voor en verjaardag van een kleinkind of neefje/nichtje.
door Elissa Pakniyat op 28-04-2024
"Professor Rikketik en Ferdinand de Kat" is een betoverend kinderboek dat de verbeelding van peuters en kleuters stimuleert terwijl ze de wereld om hen heen ontdekken. Het verhaal neemt jonge lezers mee op avontuur met Professor Rikketik, een excentrieke uitvinder, en zijn trouwe metgezel Ferdinand de Kat. Samen beleven ze spannende ontdekkingen en leren ze belangrijke lessen over vriendschap, moed en creativiteit. Dit boek moedigt kinderen aan om hun nieuwsgierigheid te omarmen en hun eigen avonturen te beleven, terwijl het ook hun taal- en sociale vaardigheden versterkt. Met kleurrijke illustraties en een boeiend verhaal is "Professor Rikketik en Ferdinand de Kat" een must-read voor jonge ontdekkingsreizigers overal ter wereld.
door H. den Besten op 06-05-2024
Mooi boek met leuke plaatjes en een leuke verhaallijn. Leuk om voor te lezen, maar ook voor kinderen die al kunnen lezen. Leuke afwisseling van tekst met mooie inspirerende plaatjes. Smaakt naar meer.
Op naar het volgende boek Patricia
door Jacco Mulder op 06-06-2024
Super leuk kinderboek , met vrolijke illustraties. Origineel concept met doordachte personages die een kind in zijn prille leven kan tegenkomen in zijn fantasiewereld.
door Lenise op 16-06-2024
Wat een leuk boek voor mijn kleinzoon! Het leest makkelijk en prachtige plaatjes!!
Mijn kleinzoon geniet er elke avond van!!
Kan niet wachten op een volgende boek :-).
door Jazmin op 25-04-2024
Wat een leuke boek!
Ik raad iedereen aan om de boek te kopen.
Top boek.
door Elly Ottervanger op 30-04-2024
Mooi en prachtig geïllustreerd boek voor kinderen. Ook makkelijk voor te lezen.
door Cora de Koning op 30-04-2024
Een heel leuk boek! Het sluit aan bij de fantasiewereld van kinderen. Echt een aanrader.
door Manon Eustatia op 01-05-2024
Een heel mooi boek. Echt de moeite waard.
door Heleen Huijsmans op 20-05-2024
Leuk boek om voor te lezen en te laten lezen! Mooie tekeningen.