Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Verbazingwekkende verhalen 2
Huiveringwekkende Halloween-vertelsels

Auteur

Gerard Broos

Uitvoering
Paperback
Reviews
5,0 / 5 (1 reviews )
Prijs
19 ,50
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

Meester Ben is een meesterverteller. Keer op keer weet hij zijn klas te boeien met vooral enge verhalen die ook gewoon leuk en spannend kunnen zijn. Voor Halloween heeft hij deze keer een bijzonder plan. Op de zolder van de school waar hij werkt wil hij een verhalenavond organiseren waarbij iedereen die dat wil zijn of haar Halloween-verhaal mag vertellen. Natuurlijk heeft hij zelf ook nog wat spannende vertellingen achter de hand. Toch is er iets vreemds aan de hand. Meester Ben lijkt wel een heel serieuze verteller te worden en langzaam maar zeker wordt de klas onderdeel van een griezelverhaal dat deze keer geen fantasie is.

Over de auteur

Gerard Broos is een docent Nederlands in het VMBO. Na het eerste deel "Verbazingwekkende verhalen, vertelsels uit een duister boek" brengt hij nu een tweede deel uit met nieuwe, spannende griezelverhalen voor de jeugd.
De titel "Verbazingwekkende verhalen 2, huiveringwekkende Halloween-vertelsels" laat al zien wat de lezer kan verwachten. Korte, laagdrempelige verhalen samengevoegd in een spannende raamvertelling rond Halloween.
Juist door het schrijven van korte verhalen hoopt hij de interesse van veel jonge lezers te wekken en ze het plezier te laten ervaren dat het lezen van een boek met zich mee kan brengen. De wereld in een boek hoeft niet realistisch te zijn, zo vindt hij. Juist de onbegrensde mogelijkheden binnen een verhaal maken het de moeite waard om te lezen.

Productinformatie

ISBN
9789464893793 / 978-94-648-9379-3
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
15-03-2024
Taal
Nederlands

Kwalificaties
Leeftijdscategorie: vanaf ca. 11 jaar

Uitvoering
Paperback
Pagina's
124
Formaat
12,5 x 20 cm
Illustraties
Ja

Inkijk

Inkijk pagina 5
Inkijk pagina 6
Inkijk pagina 7

Reviews

Uw email wordt enkel gebruikt voor de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Je toelichting moet minimaal 15 woorden zijn.

door Jannet Wolff De op 28-03-2024
Geweldig weer.
Leest heerlijk weg,
nog leuker dan het eerste boek