Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Semmie het zeeroverskind en de papegaaiendief

Auteur

Chris van Soeren

Uitvoering
Paperback
Prijs
20 ,50
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

Als op een ochtend piratenmeisje Semmie en haar ouders gewekt worden door de wanhopig schreeuwende piraten van hun eilandengroep, vragen ze zich af wat er aan de hand is. Alle papegaaien van de piraten zijn allemaal verdwenen!
Ze gaan zo snel als ze kunnen met hun piratenschip “De Zeeschrik” op een waanzinnig spannende reis, vergezeld met de piraten van vader Baltus en de twee overgebleven papegaaien Krakel en Kroepie, om jacht te maken op de gemene piraat Lorre en zijn bandieten
Wakihulu's die vader Baltus ontvoeren, een vreselijke storm, en de race tegen de klok om Lorre in te halen voordat hij de papegaaien in de “Diepe Gronden” gooit. Lukt het Semmie en haar piraten om de gevleugelde vriendjes te redden?

Over de auteur

Chris van Soeren, geboren te Den Helder in 1985, is werkzaam als productieassistent. Hij is getrouwd en heeft drie kinderen. Twee meisjes en een jongen in de leeftijdscategorieën uiteenlopend van kleuter tot aan tiener. Dit is dan ook zijn inspiratie geweest om zijn allereerste kinderboek te schrijven, in combinatie met zijn grote wereld aan fantasie in het hoofd.
Met dat laatste wil hij dan ook de kleine lezertjes meenemen in zijn wereld van fantasie vol avonturen. In samenwerking met zijn vrouw als illustrator wisten zij dit prachtige, leuke en vooral spannende kinderboek uit te brengen bij Uitgeverij Boekscout.

Productinformatie

ISBN
9789464893946 / 978-94-648-9394-6
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
15-03-2024
Taal
Nederlands

Kwalificaties
Leeftijdscategorie: vanaf ca. 7 jaar

Uitvoering
Paperback
Pagina's
144
Formaat
A5
Illustraties
Ja

Inkijk

Inkijk pagina 5
Inkijk pagina 6
Inkijk pagina 7

Uw email wordt enkel gebruikt voor overleg over de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Er zijn nog geen reviews over dit boek