Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Bloedwraak

Auteur

Michiel Bovy

Uitvoering
Paperback
Reviews
5,0 / 5 (1 reviews )
Prijs
21 ,99
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

Wat als verstoppen geen zin meer heeft? Drie ogenschijnlijk los van elkaar staande ontvoeringen van lang geleden, blijken meer met elkaar te maken te hebben dan gedacht. Als oud-spion Mike van Zanten na lang ondergedoken te hebben gezeten zich voor een begrafenis weer kort laat zien in Nederland, breekt de hel al snel los. Zijn verleden als meedogenloze spion voor de Nederlandse overheid haalt hem in en zijn geheimzinnige vijand lijkt ongrijpbaar en is moorddadig in zijn wraakacties. Samen met oud-collega John Zilverboers komt hij steeds dichter bij de gruwelijke waarheid achter alle gebeurtenissen. Komen ze op tijd om hun eigen leven en dat van hun geliefden te redden?

Over de auteur

Michiel, geboren en getogen in Schiedam, is in 2013 in Oostenrijk neergestreken. Samen met zijn vrouw en drie kinderen runt hij een vakantieverblijf midden in de bekende regio Zell am See - Kaprun. Omdat hij een enthousiaste lezer is, besloot hij zelf een boek te schrijven. Door de drukke werkzaamheden in zijn eigen bedrijf heeft het even geduurd, maar nu is het zo ver: zijn eerste boek is uit!

Productinformatie

ISBN
9789464894530 / 978-94-648-9453-0
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
01-12-2023
Taal
Nederlands

Kwalificaties
Nederland

Uitvoering
Paperback
Pagina's
222
Formaat
16 x 24 cm
Illustraties
Nee

Inkijk

Inkijk pagina 56
Inkijk pagina 57
Inkijk pagina 58

Reviews

Uw email wordt enkel gebruikt voor de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Je toelichting moet minimaal 15 woorden zijn.

door Hanneke op 16-12-2023
Spannend van begin tot eind, lekker makkelijk lezen. Perfect voor een regenachtige dag op de bank of gewoon 's avonds lekker in bed.