Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Vooroordeeld
'Geen zin' is ook een goede reden

Auteur

Tjerk Letzer

Uitvoering
Paperback
Genre
Romans
Reviews
4,8 / 5 (5 reviews )
Prijs
23 ,99
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België)

Samenvatting

De saaie baan van Richard krijgt een impuls doordat hij een oogverblindend mooie stagiaire krijgt toegewezen en moet begeleiden. Ondertussen heeft z'n broer zich flink in de nesten gewerkt door zich in te laten met lieden van dubieuze aard en probeert Richards vriendin Annabel de rechtspraak zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Het debuut van Tjerk Letzer (1977) is een snel geschreven harde komedie over aannames, vooroordelen, Megaperls en het belang het verschil te weten tussen links en rechts.

Over de auteur

Tjerk Letzer werd in 1977 als nakomer van een groot gezin geboren. Passie voor taal is er bij hem met de paplepel ingegoten en na omzwervingen in de financiële wereld, het spoor en de overheid, komt na ruim dertig jaar nadenken eindelijk z'n eerste, maar waarschijnlijk niet zijn laatste roman uit. Vooroordeeld is een verhaal over aannames en vooroordelen met scherpe humor dat schuurt aan alle kanten van de samenleving.

Productinformatie

ISBN
9789464894738 / 978-94-648-9473-8
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
16-02-2024
Taal
Nederlands

Genre
Romans

Uitvoering
Paperback
Pagina's
320
Formaat
16 x 24 cm
Illustraties
Nee

Inkijk

Inkijk pagina 15
Inkijk pagina 304
Inkijk pagina 316

Reviews (5)

Uw email wordt enkel gebruikt voor overleg over de betreffende review

Wordt getoond bij de review

door Marco Loef op 22-02-2024
Een vlotgeschreven boek met veel humor. Met herkenbare situaties die met een twist worden beschreven,. Het is een echte pageturner, je kunt niet wachten om het volgende hoofdstuk te lezen. Van geen zin is bij de lezer dan ook geen sprake.
door Irene op 23-02-2024
Een heerlijk boek voor een vakantie of een regenachtige paar dagen. Het boek leest soepel, de schrijfstijl is vlot en vol donkere humor.

De ontknoping van het boek is verrassend en creëert sympathie voor een hoofdpersoon die dat eigenlijk helemaal niet verdient!
door Charlotte op 23-02-2024
Zeker aan te raden om te lezen!! Er komt lekker veel schuine humor in voor en het boek liet me vaak hardop lachen. Het boek loopt telkens anders dan je zou verwachten waardoor je helemaal in het verhaal zit. Het boek is niet weg te leggen! En het einde …
Die zie je echt niet aan komen!!
door Gemma op 26-02-2024
Eerlijk is eerlijk, in het eerste deel van het boek vond ik de hoofdrolspeler maar een vervelende vent waar ik me mateloos aan ergerde. (Het is op zich ook al een kunst dat een boek dat kan opwekken) Maar later werd ik toch steeds nieuwsgieriger naar hoe het verder zou lopen. Je leert de personages een beetje kennen op den duur. Ik vind de verhaallijn creatief bedacht en het loopt inderdaad verrassend af. Ik ben benieuwd naar deel 2!
door Annelinde op 28-02-2024
Tjerk Letzer is een collega van mij en ik had de eer om het boek als proefpersoon te mogen lezen. Daarna heb ik hem gekocht, dat zegt eigenlijk al veel over wat ik van het boek vind. Het leest heerlijk weg, heb het echt in een paar dagen uitgelezen. Heerlijk boek, benieuwd naar een eventueel vervolg