Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

De vijf fakkels
Het geheim van de succesvolste mensen

Auteur

Omar El Messaoudi

Uitvoering
Paperback
Reviews
5,0 / 5 (16 reviews )
Prijs
18 ,99
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

Succes. Een van de meest begeerde woorden. Miljoenen mensen die er dagelijks naar op zoek zijn. Vele boeken zijn er aan gewijd, maar raken in veel gevallen slechts de oppervlakte. Dit boek neemt je mee de diepte in. Je ziel wordt geraakt, het verstand komt tot rust, je hart wordt verwarmd, je hoort je ademhaling, je wordt wakker. Eindelijk loop je op het pad waar je moet wezen. Je krijgt grip op je leven. Je komt thuis. Genoeg succesverhalen gehoord. Het is jouw beurt!

Over de auteur

Omar El Messaoudi (1990) is een visionair. Hij denkt graag na over vragen die dieper en verder gaan dan het dagelijks leven. Van beroep is hij een registeraccountant en organisatieadviseur. Tussendoor geeft hij zijn pen de vrije loop. Omar schrijft regelmatig opinies voor accountant.nl en zijn debuutroman ''Het wonder op sandalen'' liet niet lang op zich wachten. Op jonge leeftijd verhuisde Omar naar Marokko voor een aantal jaar om de Arabische taal te leren. Dit avontuur wakkerde bij hem een vlammetje aan waardoor hij sindsdien als een reiziger door het leven gaat.

Productinformatie

ISBN
9789464895315 / 978-94-648-9531-5
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
01-12-2023
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
114
Formaat
A5
Illustraties
Nee

Inkijk

Inkijk pagina 5
Inkijk pagina 6
Inkijk pagina 7

Reviews (16)

Uw email wordt enkel gebruikt voor de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Je toelichting moet minimaal 15 woorden zijn.

door Tarik op 28-11-2023
Het boek waar ik een lange tijd naar gezocht heb. Fenomenaal!
door Mees Ter Zuiden op 28-11-2023
Krachtig!!!
door Globetrotter op 28-11-2023
Wat dit boek onderscheidt, is de motiverende toon die door de pagina's weerklinkt. Het moedigt de lezer aan om actie te ondernemen en zelf de fakkels van succes te ontsteken. Het is niet alleen een boek om te lezen, maar een handleiding om te gebruiken op het pad naar persoonlijke groei.


door Mo elmess op 29-11-2023
Dit is precies het boek dat de fakkels doet ontsteken.
door Najib op 02-12-2023
Zeer talentvolle schrijver!
door Imad op 02-12-2023
Op weg naar succes is dit boek een echte aanrader!
door Mohsin op 03-12-2023
Inspiratie is het meest krachtige wat een boek kan opwekken.
door Jaouad Bouziane op 06-12-2023
Het boek leest makkelijk weg. Het is activerend en tegelijkertijd rustgevend.
door Menno Spoor op 10-12-2023
Wat is succes en welke weg kun je gaan om die te bereiken? laat dit boek je helpen die vragen te beantwoorden en om je de weg te wijzen!
door Youssef op 16-12-2023
Zeer interessante boek, heb heel wat geleerd van Omar. Eigenlijk ook dingen wat je onbewust niet weet. Nu ik daar volop mee bezig ben, is er echt winst te behalen. Het was duidelijk en makkelijk door te lezen, het is ook echt een boek wat je vaker wilt lezen en bestuderen.
Dit boek is echt 1 van mijn favoriete boeken geworden. Dankjewel Omar.
door Sala op 19-12-2023
Een boek vol inspirerende verhalen en motiverende woorden. Volg je dromen en maak deze waar en wees niet iemand die het bij dromen laat.
door A. Skori op 25-12-2023
Het boek ‘De vijf fakkels’ is een waar juweeltje, beginnend met een voorwoord doordrenkt met prachtige en herkenbare anekdotes. De auteur deelt op meesterlijke wijze hoe simpele, rijke activiteiten in het leven inspiratie kunnen bieden. Tijdens het lezen kon ik niet anders dan regelmatig in de lach schieten, dankzij de treffende beschrijvingen van situaties die zo mooi en herkenbaar zijn.

De wijze leerstellingen van de leraar van de auteur, subtiel verweven in het verhaal, vormen een bron van wijsheid om te koesteren. De reis van de auteur als (wereld)reiziger komt tot leven in de pagina's, en het is werkelijk prachtig om te lezen hoe zoveel levenservaring en ontmoetingen met interessante personen worden gedeeld.
Maar wat dit boek echt bijzonder maakt, is de persoonlijke aanspreking van de lezer. Het voelt alsof de auteur rechtstreeks tot jou spreekt, je motiveert en uitdaagt. Kortom, dit boek is niet alleen een boeiende reis door het leven van de auteur, maar ook een bron van inspiratie voor iedereen die op zoek is naar reëel succes. Het is een absolute aanrader voor elke lezer die geïnspireerd wil worden door de eenvoud en rijkdom van het leven.
door Jim Beemsterboer op 11-01-2024
De vijf fakkels, is kort, duidelijk, vriendelijk, wijs en wars van schijnwaarheden. Het is uitgebreid maar niet ingewikkeld. Het is niet perfect maar juist zoals het hoort.
Net als de auteur, speelt het ergens tussen dromen en waken in en leidt het je subtiel -en zonder bombastische literaire trucjes- naar een wereld waar je aan het einde van veel (op het eerste gezicht) gewone zinsneden, een inzicht krijgt dat aanvoelt als een kleine openbaring. Zonder populistische taal wordt iedere fakkel aangereikt met levendige voorbeelden uit eigen ervaring, dat voel je aan alles. Omar doet wat hij belooft en omschrijft de onderbelichte kant van de moderne succesverhalen met speelse eenvoud.

Maar bovenal, en net als in zijn debuutboek "Het wonder op sandalen" schrijft Omar met plezier en liefde voor de lezer. Niets aan zijn schrijfstijl voelt plichtmatig aan en een boek lezen van hem is dan ook als op een verloren druilerige zondagmiddag naar zijn enthousiaste verhaal luisteren met een warme kop thee en alle tijd van de wereld.
Om met de woorden van de Burgermeester van A. te spreken over Omar: Hij is één van de personen in ons midden die op jonge leeftijd al een voorbeeldfunctie heeft en waar we nog heel veel goede en mooie dingen van gaan zien. Lees en laat je even wegvoeren van je telefoon, scherm, partner, kinderen, werk of andere zaken die afleiden van jezelf en geniet!
door Chaii op 11-01-2024
Mijn grootste dank aan Omar voor dit geweldige, informatieve en interessante boek. Hiermee ga je zeker vele weten te overtuigen en inspireren! Ik kan niet wachten op je volgende parel!
door Mohamed Nabih op 29-01-2024
Complimenten aan de schrijver!
Elke fakkel is een ster waard, het is heel erg direct en oprecht geschreven. Alle inhoud zit ver voorbij het oppervlakkige, het ademt een vurige passie en drang om alle barrières te doorbreken, om alle statistieken te verslaan. Ik weet zeker dat dit verhaal, vele mensen richting een nieuwe horizon gaat navigeren. Lees het boek om niet achter te blijven op de rest, deze kennis ligt niet overal voor het oprapen. Het is echt een cadeau voor jezelf en voor de mensen om jou heen, die denken dat er geen licht en groene gras voorbij het einde van die donkere tunnel zit. Alvast veel leesplezier toegewenst!
door Siham op 22-05-2024
Een super interessante boek. Haal hier veel lering uit die ik meteen kan toepassen. Me denkwijze wordt even gerefresht.