Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Een bus vol avonturen
Met vier kinderen en een oldtimer op reis door Europa

Auteur

Karlijn Dresscher-Gabriels

Uitvoering
Paperback
Genre
Reizen
Reviews
5,0 / 5 (3 reviews )
Prijs
22 ,99
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

Een beetje lef moet je wel hebben, om alles achter te laten en zes maanden op reis te gaan. Dat is precies wat Karlijn met haar gezin is gaan doen, op zoek naar vrijheid, vertraging en avontuur. Waar reizen met vier jonge kinderen al een uitdaging op zich is, blijkt een reis ondernemen met een oldtimer camper nog uitdagender dan van tevoren gedacht.
De vele onverwachte wendingen, technische tegenslagen en creatieve oplossingen leiden tot bijzondere ontmoetingen, onvergetelijke vriendschappen en de ontdekking van plekken die anders onopgemerkt zouden blijven. 'Een bus vol avonturen' is een verhaal vol hoogte- en dieptepunten dat je laat zien wat voor mooie dingen er kunnen ontstaan als je in het diepe durft te springen.

Over de auteur

Karlijn Dresscher-Gabriels (1989) woonde als kind in het Midden-Oosten en Afrika. Haar liefde voor reizen en andere culturen is daarmee al vroeg aangewakkerd. Hoewel reizen als volwassene, met een groot gezin en een chronische ziekte niet altijd makkelijk is, laat ze zich hier niet door tegenhouden om haar dromen te realiseren. Door hun kinderen mee te nemen op avontuur, hopen Karlijn en haar partner nieuwsgierigheid, openheid en vertrouwen in het leven en naar de wereld aan hen mee te geven.

Meer weten? Neem eens een kijkje op de website van Karlijn: www.eenbusvolavonturen.nl.

Productinformatie

ISBN
9789464895506 / 978-94-648-9550-6
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
15-03-2024
Taal
Nederlands

Genre
Reizen

Uitvoering
Paperback
Pagina's
264
Formaat
16 x 24 cm
Illustraties
Nee

Inkijk

Inkijk pagina 7
Inkijk pagina 139
Inkijk pagina 179

Reviews (3)

Uw email wordt enkel gebruikt voor de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Je toelichting moet minimaal 15 woorden zijn.

door Pauline op 30-05-2024
Fijn boek. Over een avontuur op wielen, maar ook over ontdekken van jezelf en elkaar én het reflecteren daarop. Onderweg zijn is een proces van ons allemaal denk ik zomaar. Praktisch boek voor mensen met eenzelfde wens en gerichtheid in het reizen en dus ook een fijn boek in herkenning wat je als mens tegenkomt aan 'hobbels op de weg' en hoe je erop reageert. Zonder oordeel en vooral menselijk. Een leven lang leren gaat mijns inziens over het aandurven jezelf te leren kennen. Daar zo open mogelijk in te staan is best een uitdaging en soms een avontuur. Karlijn beschrijft haar persoonlijke proces terwijl ze op reis is met haar gezin in deze mooie oldtimer. De moeite van het lezen waard.

door Mirjam op 12-04-2024
Wat een super toffe reis hebben jullie gemaakt. Heerlijk om te lezen hoe jullie van tegenslagen mogelijkheden maakten, en dat alles steeds op goede pootjes terecht kwam! Super leuk om te lezen en geeft moed om het zelf ook te gaan doen!
door Kdv de Vlinder op 02-04-2024
Wat een mooi avontuur en wat mooi geschreven.