Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Een bus vol avonturen
Met vier kinderen en een oldtimer op reis door Europa

Auteur

Karlijn Dresscher-Gabriels

Uitvoering
Paperback
Genre
Reizen
Reviews
5,0 / 5 (2 reviews )
Prijs
22 ,99
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

Een beetje lef moet je wel hebben, om alles achter te laten en zes maanden op reis te gaan. Dat is precies wat Karlijn met haar gezin is gaan doen, op zoek naar vrijheid, vertraging en avontuur. Waar reizen met vier jonge kinderen al een uitdaging op zich is, blijkt een reis ondernemen met een oldtimer camper nog uitdagender dan van tevoren gedacht.
De vele onverwachte wendingen, technische tegenslagen en creatieve oplossingen leiden tot bijzondere ontmoetingen, onvergetelijke vriendschappen en de ontdekking van plekken die anders onopgemerkt zouden blijven. 'Een bus vol avonturen' is een verhaal vol hoogte- en dieptepunten dat je laat zien wat voor mooie dingen er kunnen ontstaan als je in het diepe durft te springen.

Over de auteur

Karlijn Dresscher-Gabriels (1989) woonde als kind in het Midden-Oosten en Afrika. Haar liefde voor reizen en andere culturen is daarmee al vroeg aangewakkerd. Hoewel reizen als volwassene, met een groot gezin en een chronische ziekte niet altijd makkelijk is, laat ze zich hier niet door tegenhouden om haar dromen te realiseren. Door hun kinderen mee te nemen op avontuur, hopen Karlijn en haar partner nieuwsgierigheid, openheid en vertrouwen in het leven en naar de wereld aan hen mee te geven.

Meer weten? Neem eens een kijkje op de website van Karlijn: www.eenbusvolavonturen.nl.

Er is een boekenfeestje op zondag 7 april, met een vrije inloop tussen 14.00 - 16.00, in Theeschenkerij Oldenhof (Van Heeksbleeklaan 25 in Enschede). Er is koffie, thee en wat lekkers. Ook is er de gelegenheid om ‘De bus vol avonturen’ te bekijken én natuurlijk dat waar het allemaal om gaat: het boek! Het is daarnaast natuurlijk mogelijk om het boek ter plekke te kopen.

Kom je met de auto? Parkeren kan op het terrein van Universiteit Twente op P3, vanaf daar is het een paar minuten lopen.

Productinformatie

ISBN
9789464895506 / 978-94-648-9550-6
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
15-03-2024
Taal
Nederlands

Genre
Reizen

Uitvoering
Paperback
Pagina's
264
Formaat
16 x 24 cm
Illustraties
Nee

Inkijk

Inkijk pagina 7
Inkijk pagina 139
Inkijk pagina 179

Reviews

Uw email wordt enkel gebruikt voor overleg over de betreffende review

Wordt getoond bij de review

door Mirjam op 12-04-2024
Wat een super toffe reis hebben jullie gemaakt. Heerlijk om te lezen hoe jullie van tegenslagen mogelijkheden maakten, en dat alles steeds op goede pootjes terecht kwam! Super leuk om te lezen en geeft moed om het zelf ook te gaan doen!
door Kdv de Vlinder op 02-04-2024
Wat een mooi avontuur en wat mooi geschreven.