Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Charlie Bunkerbrood
Een bizarre roadtrip

Auteur

Chay Oord

Uitvoering
Paperback
Genre
Romans
Reviews
5,0 / 5 (3 reviews )
Prijs
21 ,99
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

Drie compleet verschillende personen belanden met elkaar in een auto nadat er een moord gepleegd is. Charlie, een jonge mooie vrouw met een zwak voor gokken; Do, een transvrouw en vechtsporter; en Eli, moederskindje en tengere accountant. Wat volgt is een vlucht door West-Europa, waarin zich de meest absurde situaties afspelen.

Over de auteur

Chay Oord (1962, Den Haag) is in de jaren tachtig afgestudeerd aan de kunstacademie Minerva te Groningen. Hij is bassist geweest in onder andere ‘The Suicidal Birds’, waarmee hij door heel Europa toerde in het 'Pak vla', een knalgele bus. Na de muziek kwam Chay in een depressie terecht en is hij als transman weer gaan schilderen en ook begonnen met het schrijven van romans. Deze periode heeft hij diverse exposities gehad in Noord-Nederland. Charlie Bunkerbrood is zijn debuutroman.

Productinformatie

ISBN
9789464895971 / 978-94-648-9597-1
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
03-11-2023
Taal
Nederlands

Genre
Romans

Uitvoering
Paperback
Pagina's
224
Formaat
16 x 24 cm
Illustraties
Nee

Inkijk

Inkijk pagina 5
Inkijk pagina 6
Inkijk pagina 7

Reviews (3)

Uw email wordt enkel gebruikt voor overleg over de betreffende review

Wordt getoond bij de review

door Monique op 03-11-2023
Heerlijk boek. Vanaf het eerste hoofdstuk zat ik erin. Mooi gedetailleerd beschreven. Je wilt weten waar dit verhaal naar toe gaat. Ik in ieder geval wel. Prachtige personages. Zou mooi scenario voor een heerlijk roadmovie kunnen zijn.
door Claire op 30-10-2023
Dit zou een intrigerende prachtige film kunnen zijn.
door Daan op 20-10-2023
Ik heb veel gelachen om de hoofdpersonages die zo anders functioneren en toch 'besluiten' om samen op de vlucht te gaan zonder te weten hoe en wat! En ze hebben ieder hun charme. Do haar recht voor zn raap mentaliteit, Charlie de overdenker, Eli, onzeker moederskind met allen een eigen geschiedenis. Prachtige absurde scenes in snelwegkerken en tankstations. What's not to love?!