Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Lichtstralen van Farkhonda's ziel
Licht in de duisternis: Een verhaal van innerlijke kracht en hoe haar reis jou kan begeleiden op jouw levenspad

Auteur

Farkhonda Azizi

Uitvoering
Paperback
Reviews
5,0 / 5 (1 reviews )
Prijs
19 ,50
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

In een vergeten dorp, fluisterde de wind verhalen van Farkhonda. Ooit "de stille ziel," verstopte ze haar stem, maar niet haar dromen. Door jaren van eenzaamheid en onbegrip ging ze een verbond aan met de pijn, bouwde ze een fort van doorzettingsvermogen. Nu deelt ze geen tranen, maar lessen. Haar PraktijkFar is een oase voor gebroken harten, geleid door dankbaarheid. Ze ontdekte dat kracht niet in perfectie schuilt, maar in acceptatie. In haar warme thuis, omarmt ze de littekens als trofeeën van veerkracht. Farkhonda's verhaal is niet alleen het hare; het is een echo van ieder die ooit zwijgend streefde naar zijn eigen symfonie van herstel.

Over de auteur

Ing. Farkhonda Azizi brengt haar levensreis tot uiting in een sfeervolle omgeving. Haar levensfilosofie omvat liefdevol, vredig, gelukkig en gezond leven, gestoeld op persoonlijke ervaringen. Ze waardeert het recht van elk individu om het leven naar eigen wens te creëren, begeleid door een innerlijk kompas. Als coach biedt ze niet alleen kennis maar ook een toevluchtsoord voor anderen om hun innerlijke kern te ontdekken, geïnspireerd door haar eigen reis. Farkhonda's missie is leiden naar authentiek leven, dankbaarheid koesteren en anderen inspireren voor een beter leven. Ze moedigt aan tot het nastreven van een verrijkend leven, zoals ze zelf heeft geleerd van haar pad.

Productinformatie

ISBN
9789464896411 / 978-94-648-9641-1
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
13-01-2024
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
118
Formaat
A5
Illustraties
Nee

Inkijk

Inkijk pagina 5
Inkijk pagina 6
Inkijk pagina 7

Reviews

Uw email wordt enkel gebruikt voor de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Je toelichting moet minimaal 15 woorden zijn.

door Rozj op 23-01-2024
Zeer mooi en diepgaand geschreven. De schrijfster heeft haar ziel in dit boek neergezet, dat kan je duidelijk teruglezen. En dit boek laat je diep nadenken over veel beslissingen in je leven en reflecteren op het verleden. Hele goede boek als je houdt van reflecteren!