Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Miley Heros
Deel 1: De Profetie

Auteur

Enna Corens

Uitvoering
Paperback
Reviews
5,0 / 5 (4 reviews )
Prijs
22 ,99
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

Op de twaalfde verjaardag van Miley Heros verandert alles. Een mysterieuze draak leidt Miley en haar vrienden naar een geheime wereld vol magie, draken en mythische wezens. Deze reis brengt hen naar verre en ongekende bestemmingen waarin hun krachten tot het uiterste op de proef worden gesteld. Een eeuwenoude profetie voorspelt een gevaarlijk avontuur en een groots gevecht waarin de toekomst van de hele wereld op het spel staat. Miley en haar vrienden kunnen niet anders dan de uitdaging aangaan ...

Over de auteur

Als jong kind was Enna al geboeid door verhalen en avonturen. Enna is een creatieve duizendpoot: ze knutselt, tekent en schildert. Op haar tiende verjaardag begon ze een boek te schrijven. Deze eerste versie is ondertussen aan het uitgroeien tot een serie van vijf boeken. Wat je nu in handen hebt, is het eerste deel van deze serie. Het is al lang haar droom om schrijfster te worden en de verhalen in haar hoofd tot leven te wekken.

Productinformatie

ISBN
9789464896541 / 978-94-648-9654-1
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
01-09-2023
Taal
Nederlands

Kwalificaties
Leeftijdscategorie: vanaf ca. 13 jaar

Uitvoering
Paperback
Pagina's
264
Formaat
16 x 24 cm
Illustraties
Nee

Inkijk

Inkijk pagina 11
Inkijk pagina 12
Inkijk pagina 13

Reviews (4)

Uw email wordt enkel gebruikt voor overleg over de betreffende review

Wordt getoond bij de review

door Nicole Willems op 10-09-2023
Spannend eerste boek van een jonge, beginnende schrijfster. Tijdens het lezen met momenten mijn adem ingehouden van de spanning. Ik was zo geboeid dat ik het boek op 3 dagen heb uitgelezen. Het is vlot geschreven. De schrijfster heeft een oneindige fantasie en heeft de rode draad in het verhaal zo goed weten vast te houden dat ik al uitkijk naar de volgende avonturen van Miley, Hunter en Timmy. Dit boek is een aanrader voor lezers die van avontuur, spanning en fantasy houden.
door Annelies Van der Auwera op 07-02-2024
Van begin tot einde zit het vol spanning en avontuur, fijne personages en het verhaal zit goed in elkaar. En dat voor een debuut van een 15-jarige schrijfster!
door Annemie Corens op 11-02-2024
Het verhaal zit heel goed ineen, maar ik ben nog het meest enthousiast over de prachtig uitgewerkte personages én de verhoudingen tussen de personages: dat laatste is iets waar weinig auteur zo goed in slagen. Er zit enorm veel emotie in het verhaal. Ondanks het feit dat ik niet zo'n fantasy-lezer ben, vind ik dit een enorm boeiend boek!
door Mieke Werkers op 12-02-2024
zo jong en al zo'n samenhangend, boeiend verhaal: spannend en met dikwijls fijne humor!