Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Gered door een vlinder
Hoe vriendschap me heelde

Auteur

Eddy Vandenbroucke

Uitvoering
Paperback
Reviews
5,0 / 5 (3 reviews )
Prijs
19 ,99
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

“Ik wilde je nog schrijven over de tekst die je me laatst doorstuurde. Wanneer ik je lees, vind ik mezelf voor een stuk terug. Je hebt mensenkennis, je kent me goed. Soms begrijp je me misschien zelfs beter dan ik dat zelf doe. Dankjewel voor je woorden. Soms troosten ze, bijna altijd flatteren ze en soms geven ze een reflectie, wat zeker en vast goed is af en toe. Ik lees je graag, Eddy.”

Over de auteur

Eddy Vandenbroucke is een amateurschrijver van gedichten, korte tekstjes en erotische verhalen. Met zijn eerste boek won hij de Boekgoud 2022 publieksprijs in de categorie Rouwverwerking. Zijn doel is om met wat hij schrijft mensen te raken en te doen nadenken. In dit boek wil hij vooral dat de lezers het belang begrijpen van deze drie woorden: “Hou van jezelf!”, want je bent tenslotte letterlijk de enige ter wereld zonder wie je niet kan in jouw leven. Want zonder liefde voor jezelf, wat is dan je liefde voor een ander waard?

Productinformatie

ISBN
9789464897067 / 978-94-648-9706-7
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
18-08-2023
Taal
Nederlands

Onderwerpen
Omgaan met / advies over dood en verlies Zelfhulp, persoonlijke ontwikkeling en praktisch advies

Uitvoering
Paperback
Pagina's
134
Formaat
A5
Illustraties
Nee

Inkijk

Inkijk pagina 5
Inkijk pagina 6
Inkijk pagina 7

Reviews (3)

Uw email wordt enkel gebruikt voor overleg over de betreffende review

Wordt getoond bij de review

door Carine de meyer op 17-10-2023
Wat een prachtig boek , zo puur, zo schoon.
door myriam scheire op 05-10-2023
Hier zijn geen woorden voor , hoe een man zo zijn gevoelens vrij geeft , respect ervoor . Het verlies heeft een diepe inpakt gehad die jij dan toch probeert te verwerken . En via vriendschappen er toch nog iets van je leven probeer te maken . Bedankt
door Alberdina op 04-10-2023
....eigenlijk zijn er geen woorden, voor het gevoel wat ik kreeg, toen ik dit boek las..... dat ik zomaar zo diep in iemands leven mag kijken, mag komen! Hoe mooi is het om te mogen lezen hoe iemand leert omgaan met verlies, verdriet, teleurstellingen, moedeloosheid, vreugde, liefde in vele soorten, maar er nog steeds fier staat, door vriendschap te geven en te ontvangen!
Chapeau en dankjewel!