Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Alvara
en de Legende van het Zwaard

Auteur

Emma Van Damme

Uitvoering
Paperback
Prijs
21 ,50
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

Toen prinses Alvara een klein meisje was, werd haar moeder op mysterieuze wijze vermoord. Hoe ouder Alvara wordt, hoe wanhopiger ze zint op wraak. Op haar eenentwintigste verjaardag leert ze over de legende van een magisch zwaard en moet ze haar oude leven achter zich laten om de waarheid over het lot van haar moeder te achterhalen. Dus begint ze aan een gevaarlijke zoektocht, vechtend om te overleven, ontmoet ze vreemde magische wezens, ontmoet ze bijzondere mensen en verkent ze een heel andere wereld, ver buiten de vertrouwde kasteelmuren. Een wereld waar haar moeder ooit deel van uitmaakte... Zal ze de betovering verbreken en het zwaard opeisen? Welke gevaren wachten buiten haar koninkrijk? Zal ze wraak nemen?

Over de auteur

Emma is een jonge schrijfster die begon met schrijven toen ze nog maar net een pen kon vasthouden. Hoe ouder ze werd, hoe meer ze verhalen, personages en avonturen wilde creëren. Op haar vijftiende besloot ze haar dromen te volgen en schrijfster te worden door haar eerste boek te schrijven. Het boek in kwestie is de eerste van haar fantasyserie genaamd Alvara.
Emma groeide op met haar broer en ouders in een gezellige buurt in België. Ze houdt van schilderen, spelen met haar honden of, nou ja, schrijven. Nu kan ze haar dromen waarmaken en haar werk delen met de wereld.

Productinformatie

ISBN
9789464897555 / 978-94-648-9755-5
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
23-02-2024
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
188
Formaat
A5
Illustraties
Nee

Inkijk

Inkijk pagina 5
Inkijk pagina 6
Inkijk pagina 7

Uw email wordt enkel gebruikt voor overleg over de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Er zijn nog geen reviews over dit boek