Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Wegwee
Een reis door woestijnen en langs catacomben met boomomhelzers, piranha’s en zebra’s in de Andes

Auteur

Auteur: Erik Liekens / Fotografie: Hilde Peeters

Uitvoering
Paperback
Genre
Reizen
Prijs
26 ,50
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

Dit is een verhaal van vriendschap, verbondenheid en liefde, wars van grenzen. Is het Bolivia, Macchu Pichu, Boekarest of Sofia, in het zicht van de Vesuvius of de Himalaya: de verhalen raken en zijn vergezeld met foto’s die de verbeelding versterken. Een relaas van twee 'normale' mensen die met open geest de wereld doorkruisen. Niet het zoveelste 'kijk eens hoe straf ik ben', maar bereikbare belevenissen met een nuchtere kijk op hun belevenissen.
Dit boek is een must have voor de avontuurlijke wereldreiziger en zelfs voor de thuisblijver. Hilde en Erik maken je deelgenoot van hun ervaringen dankzij de aansprekende schrijfstijl, pakkende titels en prachtige foto’s. Het is alsof je mee op reis bent. Soms lijkt het alsof je een spannende thriller leest. Nog tips of inspiratie nodig? Ga dan mee op weg.

Over de auteur

Hilde en Erik uit Sint-Katelijne-Waver zijn getrouwd en hebben drie kinderen en drie kleinkinderen. Reizen staat vanaf dag een van hun huwelijk centraal. Hilde met oog voor detail, gevoel voor taal en aanleg voor fotografie; Erik werkte als journalist bij onderwijs, is acteur, muzikant en fervent blogger. Beide altijd op zoek naar avontuur. Een perfecte cocktail met lekkere ingrediënten voor een inspirerend reisboek. Met hun vorige boeken ‘Een reis rond de wereld in 80 verhalen’, delen I en II, behaalden ze tweemaal de publieksprijs. Die boeken werden door het publiek verkozen tot winnaar in het genre ‘Reizen’, het werd bekroond met Boekgoud.

Productinformatie

ISBN
9789464897869 / 978-94-648-9786-9
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
09-02-2024
Taal
Nederlands

Genre
Reizen
Kwalificaties
Bolivia Napels India

Uitvoering
Paperback
Pagina's
232
Formaat
17 x 24 cm
Illustraties
Ja

Inkijk

Inkijk pagina 67
Inkijk pagina 68
Inkijk pagina 69

Uw email wordt enkel gebruikt voor de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Je toelichting moet minimaal 15 woorden zijn.

Er zijn nog geen reviews over dit boek