Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Van messen tot mindset
Hoe een eeuwenoud ambacht een krachtig hulpmiddel bleek in het herstelproces van PTSS

Auteur

Earl Ketting Olivier

Uitvoering
Paperback
Prijs
19 ,99
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

Een inspirerend verhaal waarin een ex-beroepsmilitair zijn persoonlijke reis beschrijft. Het boek verkent niet alleen het ontdekken van een nieuwe hobby, maar ook het vinden van hulp, herstel, veerkracht en zelfontdekking. Met openhartigheid deelt de auteur zijn ervaringen met PTSS en benadrukt hij in dit boek, hoe het ambacht van messen maken daarbij een cruciale rol speelde. Dit boek belicht uiteindelijk de kracht van persoonlijke groei en de impact van passie en creativiteit op het overwinnen van de gevolgen van PTSS.

Over de auteur

Earl Ketting Olivier (1970), voormalig beroepsmilitair is naast een toegewijde echtgenoot ook vader in een samengesteld gezin. In het dagelijks leven is hij veiligheidskundige en zet hij zich al twintig jaar in voor veilige arbeidsomstandigheden binnen de civiele bouwsector.

In 2023 besloot hij na dertig jaar hulp te zoeken en zich aan te melden bij het veteranenloket. Dit bleek een cruciale stap op zijn weg naar herstel. Tijdens zijn behandeling ontdekte hij tevens de helende kracht van messen maken. Dit ambacht bood hem niet alleen afleiding, het werd ook een metafoor voor zijn herstelproces. Het vergde geduld, toewijding en vastberadenheid om staal te vormen tot messen. Earl Ketting Olivier vond zijn weg naar herstel, door zowel zijn militaire als creatieve vaardigheden te benutten.

Productinformatie

ISBN
9789464898064 / 978-94-648-9806-4
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
01-12-2023
Taal
Nederlands

Onderwerpen
Omgaan met / advies over PTSS en andere psychische trauma’s Veteranen

Uitvoering
Paperback
Pagina's
134
Formaat
A5
Illustraties
Nee

Inkijk

Inkijk pagina 10
Inkijk pagina 11
Inkijk pagina 12

Uw email wordt enkel gebruikt voor overleg over de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Er zijn nog geen reviews over dit boek