Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Een wereldreis, waar begin je aan

Auteur

Lisette van Leeuwen

Uitvoering
Paperback
Genre
Reizen
Reviews
5,0 / 5 (10 reviews )
Prijs
20 ,50
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

Als Lisette met haar backpack op haar rug op de trein naar Moskou wacht, heeft ze geen idee wat haar te wachten staat. Vijf jaar lang heeft ze gespaard voor haar reis om de wereld. Al die tijd heeft ze gedroomd van de onbekende, exotische bestemmingen die ze zal gaan bezoeken en ontdekken. Het is 2010, social media is nog niet echt een ding en een smartphone heeft Lisette niet. Dat ze bij aankomst op de eerste bestemming al niet weet waar ze heen moet, is misschien wat onhandig, maar al snel zal blijken dat dit niet het enige obstakel is dat ze zal moeten overwinnen.

Over de auteur

Lisette van Leeuwen (1979) is zelfstandig reisadviseur en reist al meer dan 25 jaar intensief naar alle uithoeken van de wereld. Ze bezocht tot nu toe 81 landen op 6 continenten, zowel alleen als met haar partner en de afgelopen vijf jaar met hun zoontje, die het reisvirus ondertussen ook te pakken heeft. “Een wereldreis, waar begin je aan” is Lisette haar eerste boek. Het boek is gebaseerd op de blogs die Lisette schreef tijdens haar eerste reis om de wereld van een jaar, waarbij ze over land en zee van Nederland naar Indonesië en uiteindelijk per vliegtuig verder de wereld rondreisde.

Productinformatie

ISBN
9789464898132 / 978-94-648-9813-2
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
15-12-2023
Taal
Nederlands

Genre
Reizen
Kwalificaties
Australazië, Oceanië, Pacifische Eilanden, Atlantische Eilanden Zuidoost-Azië Oost-Azië, Verre Oosten Rusland

Uitvoering
Paperback
Pagina's
148
Formaat
A5
Illustraties
Nee

Inkijk

Inkijk pagina 21
Inkijk pagina 22

Reviews (10)

Uw email wordt enkel gebruikt voor de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Je toelichting moet minimaal 15 woorden zijn.

door Jo op 17-12-2023
Laat je verrassen door Lisette’s down to earth reisverhalen. Lichtvoetig, laagdrempelig en vooral heel leuk! Gewoon lekker lezen.
door Thaise op 22-12-2023
Er zijn weinig boeken die je in 1 keer uit wil lezen, maar dit is er een van!
Dit is een heerlijke doorlezer. Het maakt hongerig om t volgende avontuur te beleven met Lisette.
door Rob op 22-12-2023
Hoe verloopt een wereldreis nu echt ? Welke uitdagingen kom je tegen ?
Op een luchtige manier vertelt Lisette waar je allemaal mee te maken kunt krijgen als je een reis om de wereld maakt. Over het bezoeken van unieke historische plaatsen, over prachtige natuur, over ontmoetingen en de communicatie met mensen in een diversiteit van situaties.
Maar ook de keerzijde van het reizen komt aan bod, de bureaucratie, het eindeloze wachten zonder dat je weet waarop, zal ik vandaag nog in mijn hotel aankomen of wordt het toch morgen.
Het is een boek voor iedereen dat je leest met een glimlach, een echte aanrader !
door Wendy op 27-12-2023
Druk gezin en feestdagen, maar desondanks in 1,5e dag uitgelezen. Heerlijk, makkelijk leesbaar in korte hoofdstukken. Steeds weer een verrassing op welk continent je nu weer belandt en wat voor avonturen Lisette nu zal beleven. Met regelmaat hardop zitten lachen. Ze heeft duidelijk niet de makkelijkste route genomen en komt in allerlei verschillende situaties terecht. Heerlijke nuchtere meid die, naar ik hoop, snel weer op wereldreis zal vertrekken om dat vervolgens met ons te delen. Absolute aanrader! Veel plezier!
door Kathy op 03-01-2024
Wil je weten waar je aan begint als je van plan bent om een reis om de wereld te maken? Look no further! Lisette legt uit via grappige en interessante anekdotes waar je aan moet denken. Reizen is niet alleen vakantie vieren! A real page turner! Ik kijk uit naar de sequel.
door Alice op 03-01-2024
Als je het boek van Lisette oppakt kun je het niet meer neerleggen. Een absolute turnpager! Heerlijke korte en inspirerende verhalen. Het reizen van het ene land naar het andere wordt op humoristische wijze verteld ondanks de vaak lastige situaties waarin Lisette verzeild raakt. Maar alle probleempjes worden soepel opgelost en Lisette blijft genieten van het avontuurlijke, de natuur en de mensen die zij onderweg ontmoet. Een aanrader voor een ieder die de wereld wil ontdekken!
door Marlies op 11-01-2024
Gewoon een heerlijk luchtig boek welke je graag direct uitleest.
Vooral de leuke ervaringen zijn met veel humor beschreven. Alsof je zelf aanwezig bent. Heel leuk.
door Ans op 11-01-2024
Of ik reisgenoot bent van Lisette, zo ervaar ik het boek tijdens het lezen! Na elk hoofdstuk vraag je je af ik welk avontuur/land Lisette nu weer in is beland en gelukkig kan ze het allemaal na vertellen. Ik kijk nu al uit naar deel 2!
door Sandra op 13-01-2024
Je pakt het boek op, begint te lezen en legt het voorlopig niet weg!

Een oud-stewardess zijnde, die altijd uitstapjes maakte op een bestemming waar ter wereld ook, zijn de reisverhalen van Lisette een feest der herkenning! De wereld vol bewondering, verwondering en ook irritaties kunnen bekijken. Reizen is verrijken.
door Angela op 19-04-2024
Heel leuk om de reisverhalen van Lisette te lezen. Heerlijke Nederlandse directheid en nuchterheid, en dat gecombineerd met bijzondere interacties en ervaringen. Zeker de moeite waard om te lezen als je van reizen (en backpacken) houdt!