Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Zegieswah
Het magische interactieve voorleesboek

Auteur

Jeroen E Horbach

Uitvoering
Paperback
Reviews
5,0 / 5 (1 reviews )
Prijs
17 ,99
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

(voor)lezen is goed voor je!
Zegieswah is een spectaculair, interactief voorleesboek. De specifieke opmaak van de tekst in het boek maakt van iedere voorlezer een professioneel stemacteur, waardoor het inbeeldingsvermogen van uw kind nog meer wordt geoptimaliseerd. Het (voor)lees plezier van ouder en kind wordt hierdoor nog groter.
Tommy krijgt voor zijn verjaardag een oud en versleten boek; Zegieswah. Dit is niet zomaar een boek, maar een magisch boek, waarmee hij avonturen beleeft in andere tijden en werelden. Tommy gaat op avontuur naar de Romeinen, ontmoet piraten, heeft angstige momenten in spookhuizen, maar bezoekt ook werelden als snoepjesland en schildpaddeneiland. Er is maar één manier om terug te keren naar zijn veilige bedje. Benieuwd wat dit is? Sla snel Zegieswah open en begin te lezen.

Over de auteur

Jeroen Horbach is verhalenbedenker. Hij is getrouwd en heeft twee dochters, die nu in hun tienerjaren de wereld steeds meer ontdekken. Jeroen vertelde zijn dochters tussen hun vijfde en tiende iedere avond verhalen. Verhalen over de avonturen van Tommy met zijn magische boek, Zegieswah. Iedere avond lagen ze samen op bed en dwaalden de gedachten van de kinderen af naar de werelden die Tommy bezocht en de super spannende avonturen die hij meemaakte. Door de reacties van zijn kinderen kon Jeroen plotwendingen bedenken waardoor de kinderen geboeid bleven luisteren. Met Zegieswah wil hij ouders en kinderen helpen om vooral te blijven (voor)lezen, hun fantasie te prikkelen en te genieten van die laatste jaren, voordat ze puber worden. Wat overigens ook heel leuk is.

Productinformatie

ISBN
9789464898217 / 978-94-648-9821-7
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
24-11-2023
Taal
Nederlands

Kwalificaties
Leeftijdscategorie: vanaf ca. 6 jaar

Uitvoering
Paperback
Pagina's
82
Formaat
17 x 24 cm
Illustraties
Ja

Inkijk

Inkijk pagina 11
Inkijk pagina 12
Inkijk pagina 13

Reviews

Uw email wordt enkel gebruikt voor de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Je toelichting moet minimaal 15 woorden zijn.

door Wolter op 18-11-2023
Zegieswah laat zien hoe leuk voorlezen kan zijn. Door de interactieve elementen, de uitgeschreven geluidseffecten en het wervelende verhaal leuk voor jong en oud. Zegieswah is een echte aanrader voor iedereen die van voorlezen houdt.