Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Ballade van de opkomende Nacht

Auteur

Isabella Daoralai

Uitvoering
Paperback
Prijs
23 ,99
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België)

Samenvatting

Sinds de Ondergang van de Nacht is de agitatie verdwenen in Carran. Het meest gevreesde gespan bij wie de magie door hun bloedlijn stroomt, ligt onder een betovering die 97 mensenzielen heeft gekost.
Een vijfjarige tweeling wordt opgenomen door het machtige hof Syndril, dat nauw samenwerkt met hof Wolfden. Naarmate de tweeling ouder wordt, botsen waarheden met emoties, wat leidt tot ware verschrikkingen. Om consternatie te voorkomen, scheiden de hoven de tweeling.
Omdat hun verleden echter niet zo eenvoudig is, zal de tweeling de aanstormende ballade moeten doorstaan, nu een invloedrijke kracht - schuilend onder een dekmantel - dichterbij danst dan ze konden beseffen. Ze gaan niet alleen de confrontatie met het magische lot aan, maar ook met het verleden dat een van hen zal neerhalen.

Over de auteur

Isabella Daoralai Janse (2006) is de schrijver van haar eerste uitgebrachte boek: Ballade van de opkomende Nacht. Sinds jongs af aan zat ze met haar neus in de boeken en op haar twaalfde begon ze met het schrijven van korte verhalen. Het werd steeds serieuzer en ze creërde werelden, afkomstig van haar fantasierijke dromen (met altijd een vleugje magie). Ze kon nooit een verhaal eindigen zonder fantasie, omdat haar verlangens er vol mee zaten. Haar verhalen zijn wild en spannend, vol verraad en intriges en worden ademloos in een ruk uitgelezen.

Productinformatie

ISBN
9789464898743 / 978-94-648-9874-3
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
15-03-2024
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
312
Formaat
17 x 24 cm
Illustraties
Nee

Inkijk

Inkijk pagina 5
Inkijk pagina 6
Inkijk pagina 7

Uw email wordt enkel gebruikt voor overleg over de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Er zijn nog geen reviews over dit boek