Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

De wondere wereld van scheiden
Korte verhalen uit de praktijk van scheidingsmediation

Auteur

Leontine Jentink

Uitvoering
Paperback
Prijs
18 ,50
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

Een relatie begin je (waarschijnlijk) nooit met het idee dat je uiteindelijk gaat scheiden. Als dat toch gebeurt is het goed om hierop goed voorbereid te zijn. Dit boek is een mooi naslagwerk voor eenieder die zich beter wil informeren over een scheiding in al zijn aspecten en biedt daarnaast een interessante inkijk in de rol van een scheidingsmediator. In dit boek staat een verzameling korte verhalen over scheiden, gebaseerd op ervaringen uit de echtscheidingspraktijk van de auteur. Deze verhalen gaan over wat bij een scheiding aan de orde komt, zoals het ouderschapsplan, het effect op de kinderen, het omgaan met emoties en conflicten, alimentatie, et cetera. Interessant voor mensen die (overwegen te) gaan scheiden, gescheiden zijn, of die iemand in de omgeving hebben die in zo’n situatie verkeert.

Over de auteur

Leontine Jentink besloot na een lange carrière in maatschappelijke organisaties en het bedrijfsleven, gehoor te geven aan haar wens om mediator te worden.
Zij is MfN-registermediator, KIES-mediator (Kinderen In Een Scheiding) en heeft aanvullende trainingen gevolgd, zoals trauma-sensitief werken voor de mediator en psychologie voor de mediator.
Zij is vennoot bij Ensemble+, en werkzaam als familie- en zakelijk mediator. Tevens houdt zij zich bezig met training en coaching en vraagstukken met betrekking tot hoogbegaafdheid.
Leontine heeft een goed contact met haar ex-man, de vader van haar zoon en dochter (waarvan de laatste ook twee kinderen heeft), en is voor de tweede keer getrouwd, met Rob die twee zonen uit een eerder huwelijk heeft. Samen zijn ze baasje van Bubbels, de hond die in dit boek ook wordt genoemd.

Productinformatie

ISBN
9789464898767 / 978-94-648-9876-7
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
15-12-2023
Taal
Nederlands

Kwalificaties
Met betrekking tot volwassenheid

Uitvoering
Paperback
Pagina's
100
Formaat
A5
Illustraties
Nee

Inkijk

Inkijk pagina 51
Inkijk pagina 81

Uw email wordt enkel gebruikt voor overleg over de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Er zijn nog geen reviews over dit boek