Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Op de Schaduwlijn

Auteur

Fred Wosgien

Uitvoering
Paperback
Genre
Romans
Prijs
23 ,50
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

Op de Schaduwlijn is een indringende en uitdagende roman over de zoektocht naar echtheid en trouw, maar ook een verhaal over de impact die gepaard gaat met keuzes, of juist de keuzes die je niet maakt, waarmee je onvermijdelijk een tragisch einde tegemoet gaat.

Johan verliest langzaam maar zeker de greep op zijn levenspad. De honger naar steeds iets nieuws brengt hem alsmaar verder af van waar hij wil zijn. Een tragisch ongeval zal zijn leven een ongekende wending geven. Hij ziet het patroon, de perfectie van wat had kunnen zijn, pas als hij zelf in de schimmige wereld tussen leven en dood verkeert. Hij had het eerder kunnen zien, want er waren met hulp van buitenaf, voortekenen genoeg …

Over de auteur

Fred Wosgien (1960) is adviseur en tekstschrijver in de lokale politiek en begeeft zich hierbij vooral op vraagstukken in het sociaal domein. Na een eerste bundel korte verhalen en het eindeloos improviseren van slaapverhaaltjes voor zijn dochter, schreef hij jarenlang een wekelijkse literaire bijdrage voor Delftblog over de dagelijkse beslommeringen in zijn woonplaats Delft.
Naast het schrijven is hij in diverse bands actief als gitarist.
Kenmerkend in zijn schrijfstijl zijn de haarfijne omschrijvingen van omgevingen en gedachten en het voorleggen van dilemma’s die je wellicht anders snel van de hand zou willen doen. Op de Schaduwlijn is zijn debuutroman.

Productinformatie

ISBN
9789464898774 / 978-94-648-9877-4
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
01-12-2023
Taal
Nederlands

Genre
Romans
Onderwerpen
Moderne en hedendaagse fictie Fictie

Uitvoering
Paperback
Pagina's
290
Formaat
A5
Illustraties
Nee

Inkijk

Inkijk pagina 9
Inkijk pagina 10
Inkijk pagina 13

Uw email wordt enkel gebruikt voor overleg over de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Er zijn nog geen reviews over dit boek