Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Zon, Maan en Mama
Over de magische reis van vrouw tot moeder

Auteur

Babette Davinia Weel-Engelgeer

Uitvoering
Paperback
Reviews
4,6 / 5 (7 reviews )
Prijs
22 ,99
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

Zwanger zijn heeft iets magisch, ís iets magisch! Voor de conceptie heb ik een aantal bijzondere spirituele ervaringen opgedaan. Ik had contact met de ziel van mijn kindje, die liet weten te willen komen tijdens onze huwelijksnacht. Mijn ervaring was zó overtuigend, dat we haar die ene kans hebben gegeven. En zo geschiedde: ik was zwanger.

Hier lees je mijn persoonlijke verhaal. Dit verhaal gaat niet alleen maar over rozen tijdens de zwangerschap en de kraamweken. Het is een eerlijk, open, rauw en kwetsbaar eerbetoon aan een hele bijzondere periode, gekleurd door de uitdagende context van de pandemie. Daarnaast deel ik oefeningen, meditaties en uitdagingen die je zelf iedere week van je zwangerschap kunt uitvoeren, zodat je bewust toeleeft naar jouw bevalling én daarna!

Over de auteur

Babette Davinia (1990) heeft een spirituele ommekeer gehad van atheïst naar christen, naar priesteres. Van een dogmatische levensvisie is ze in de vrijheid gerold van haar eigen spirituele pad. Ze biedt nu maancirkels, vrouwencoaching en coaching bij stress- en burn-outklachten in de natuur. Ook is ze zich gaan verdiepen in Ayurveda, de maan- en menstruatiecyclus, plantmedicijnen en natuurreligie. Daarnaast is ze de host van de Berkana Rising podcast over vrouw-zijn en spiritueel leven. Ze schrijft voor verschillende tijdschriften en online platforms.

Het is haar verlangen meer en meer te leven in verbinding met zichzelf, de ander en de natuur. Ze voelt zich gelukkig als ze anderen kan helpen te stralen zoals ze bedoeld zijn te doen. Ze is getrouwd met Sam en is inmiddels moeder.

Productinformatie

ISBN
9789464898804 / 978-94-648-9880-4
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
13-12-2023
Taal
Nederlands

Kwalificaties
Onderwerpen vooral of specifiek bedoeld voor vrouwen en / of meisjes

Uitvoering
Paperback
Pagina's
252
Formaat
17 x 24 cm
Illustraties
Ja

Inkijk

Inkijk pagina 36
Inkijk pagina 196
Inkijk pagina 212

Reviews (7)

Uw email wordt enkel gebruikt voor overleg over de betreffende review

Wordt getoond bij de review

door Charlotte op 03-01-2024
Een mooi, spiritueel en oprecht verslag over hoe Babette haar zwangerschap en de reis naar het moederschap heeft beleefd. Met de mooie kanten maar ook de moeilijke kanten belicht. Een heel mooi en eerlijk boek met waardevolle informatie en opdrachten tijdens de zwangerschap.
door Anneke van der Reijden op 01-02-2024
Een eerlijk verhaal over zwanger zijn in tijden van corona. Ook relevant zonder corona. Verder is ook het spirituele pad van Babette te lezen. Inspirerend.
door Yvonne okhuijsen op 01-02-2024
Goed boek
door Collette Janssens op 01-02-2024
Ik zou gewild hebben dat dit boek had bestaan tijdens mijn zwangerschappen. Zoveel fijner om deze mooie periode op deze wijze te ervaren.
door Marit Bogaard op 02-02-2024
Ze schrijft haar verhaal vanuit puurheid en eerlijkheid. Het moederschap wordt vaak onderschat en in veel boeken lees je vooral hoe alles hoort te zijn, waardoor je kan denken dat je het niet goed doet. Ze schrijft vooral ook over de ups en downs. Een echte aanrader
door Tineke De Backer op 07-02-2024
Zon, Maan, Mama s een prachtig geschreven boek over de persoonlijke beleving van zwanger zijn, het moederschap en alles er omheen.
door Anette bruin op 15-02-2024
Ze heeft haar verhaal met passie geschreven en het heeft mij geholpen om een traumatische zwangerschap te hervoelen en de scherpe randjes ervan te halen. Het deed mij herinneren aan de wel leuke momenten