Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Later lach je erom
Ludieke belevenissen van een tweelingvader

Auteur

Jeroen Meens

Uitvoering
Paperback
Reviews
5,0 / 5 (3 reviews )
Prijs
18 ,99
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

Twee knipperende puntjes, meer was er niet voor nodig om Jeroen in die verloskundigenpraktijk stil te krijgen. Hij weet je ondanks of dankzij die paniek op een heerlijk humoristische manier door zijn leven als tweelingvader te loodsen.

Zijn verhalen gaan over alledaagse worstelingen die herkenbaar zijn voor elke ouder, maar zeker als tweelingvader. Van binnenspeeltuinen, vakanties, zwemlessen, de kapper, huisdieren, uiteten tot de dynamiek in een gezin met drie jongens. Jeroen beschrijft ze allemaal.

Zo is dit boekje niet alleen een tastbare herinnering aan de eerste tropenjaren als tweelingvader, maar ook een mooi, herkenbaar boekje voor iedereen die een tweeling heeft, tweelingouders kent, zelf kinderen of kleinkinderen heeft of graag met een glimlach luchtige verhalen leest. Of zoals Jeroen het zelf omschrijft: ‘Later lach je erom!’

Over de auteur

Jeroen Meens (1980) is geboren en getogen in het Zuid-Limburgse Landgraaf. Na zijn studententijd aan de PABO Hogeschool Zuyd is hij lang werkzaam geweest als groepsleerkracht in de hoogste groepen van een basisschool. Na een rol in het managementteam volgde Jeroen de opleiding tot schoolleider, waarna hij sinds 2019 als directeur actief is. Vanaf 2022 is hij ook buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand en sluit hij partnerschappen en huwelijken.

Hij is sinds 2013 getrouwd met Monique en samen hebben ze drie zoons: Jippe (2014), Jelte & Jurre (2017). In zijn vrije tijd speelt hij sopraan saxofoon in een muziekorkest en maakt hij als de tijd het toelaat pretcabaret voorstellingen met twee van zijn oud-studiegenoten. Daarnaast geniet hij van het schrijven van korte, waargebeurde, luchtige verhalen.

Productinformatie

ISBN
9789464899108 / 978-94-648-9910-8
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
29-12-2023
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
104
Formaat
A5
Illustraties
Nee

Inkijk

Inkijk pagina 5
Inkijk pagina 6
Inkijk pagina 7

Reviews (3)

Uw email wordt enkel gebruikt voor de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Je toelichting moet minimaal 15 woorden zijn.

door Jéron Bejas op 28-05-2024
Meer dan herkenbaar om te lezen als vader van een tweeling. Leuk, liefdevol en vol humor! In een stuk met een lach op mijn gezicht uitgelezen!
door Jeffrey Caspers op 08-01-2024
Genoten, heerlijk kunnen lachen. Aanrader!
door John op 08-01-2024
Hilarisch van begin tot eind, maar ook een trotse liefdevolle vader die alle tegenslagen incasseert en er later om kan lachen......