Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Verka
Een spannend verhaal over Verka die met haar vrienden de ovalen wereld wil bevrijden van de dwingende overheerser Nagong

Auteur

Jan Kranen en Sofie van Ek

Uitvoering
Paperback
Prijs
26 ,50
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

Nagong onderdrukt de bewoners van de ovalen planeet. Zijn burcht is de stenen slang in de woestenij bij Raadselland en het Niets. In de moerassen van het noorden regeert Ikwell met strakke hand. De eilanden van de vluchtelingen worden geteisterd door de plagen van Naan, de magiër. Daar wordt het verzet voorbereid, door jonge mensen zoals jij. Ze steken de woelige zee over: spionnen en bevrijders. Op het vasteland wachten hen gevaar, dreiging, vreemde wezens en onverwachte hulp. De wereld moet bevrijd worden. De toekomst van Irigon staat op het spel. Voel hoe Damschaak wordt gespeeld.

Over de auteur

Jan Kranen schreef een spannend leesboek voor avontuurlijke mensen vanaf dertien jaar maar ook voor volwassenen. Hij werkte 43 jaar lang met jonge mensen, als leraar Frans, Nederlands en Religie. Hij nam een klas tot voorbeeld en gaf hen een plek in dit avonturenboek. Hij wil jonge mensen - en ook wie zich jong voelt - een spiegel van moed, enthousiasme en hoop voorhouden, om met plezier en idealisme aan te slag te gaan voor een betere wereld. Jan is getrouwd, heeft drie kinderen, drie schoonkinderen en zes heerlijke kleinkinderen. Een oud-leerlinge, Sofie van Ek, heeft vanuit haar eigen inspiratie bij elk hoofdstuk een tekening gemaakt. Sofie, een jonge opstartende kunstenares, heeft het boek verrijkt met prachtig tekenwerk. Zij is ook de creatieve bron van de kaart en de kaft.

Er komt nog een presentatiebijeenkomst. Ook jij wordt uitgenodigd. Houd je mail in de gaten.

Productinformatie

ISBN
9789464899344 / 978-94-648-9934-4
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
17-11-2023
Taal
Nederlands

Kwalificaties
Met betrekking tot jongvolwassenheid

Uitvoering
Paperback
Pagina's
296
Formaat
23 x 16 cm
Illustraties
Ja

Inkijk

Inkijk pagina 5
Inkijk pagina 6
Inkijk pagina 77

Uw email wordt enkel gebruikt voor overleg over de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Er zijn nog geen reviews over dit boek