Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Alles wat aandacht krijgt, groeit

Auteur

Inge Duyts

Uitvoering
Paperback
Reviews
5,0 / 5 (5 reviews )
Prijs
21 ,50
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

Ervaar jij ook vaak spanning in je nek en je schouders?
Waarschijnlijk trek je onbewust je schouders op en creëer je daarmee spanning in je nek. Maar er is goed nieuws: je kunt hier echt iets aan doen!
Met dit boek krijg je toegang tot eenvoudige mindfulness Qigong-oefeningen waarmee je vandaag nog kunt beginnen. Je hoeft slechts een paar minuten per dag aan jezelf te geven om de voordelen te ervaren.
Inge Duyts, docente en therapeute in de traditionele Chinese geneeswijze, heeft haar jarenlange ervaring gebundeld in dit boek, speciaal voor mensen met schouder- en nekklachten door spanning. Ze heeft al veel mensen geholpen en nu kun jij zelf aan de slag. Je kunt de meeste oefeningen bekijken en meteen meedoen via de QR-code in het boek.

Over de auteur

Inge Duyts begon met een carrière als danspedagoog, waarbij ze dertig jaar een vooraanstaande balletschool in haar woonplaats runde. De laatste jaren van haar danscarrière brachten echter zware fysieke en mentale uitdagingen met zich mee.
Haar levensverhaal kreeg een wending toen ze twintig jaar geleden in aanraking kwam met Zhineng Qigong. Ze ontdekte de kracht van deze Chinese bewegingsleer en besloot zich er volledig aan te wijden.
Deze transformatieve reis leidde tot een verschuiving in haar professionele leven. Haar passie en toewijding herrezen. Ze deelt nu haar kennis en enthousiasme om anderen te helpen hun gezondheid en welzijn te verbeteren. Deze Chinese bewegingsleer heeft niet alleen haar fysieke gezondheid getransformeerd, maar heeft ook kleur en diepgang toegevoegd aan haar geestelijke welzijn.

Productinformatie

ISBN
9789464899672 / 978-94-648-9967-2
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
08-03-2024
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
182
Formaat
16 x 24 cm
Illustraties
Ja

Inkijk

Inkijk pagina 14
Inkijk pagina 26
Inkijk pagina 52

Reviews (5)

Uw email wordt enkel gebruikt voor overleg over de betreffende review

Wordt getoond bij de review

door Binus Dieperink op 11-03-2024
Prachtig, een echte aanrader!!! Net pas begonnen aan het boek en voel nu al resultaat. Het handelt over schouderklachten, maar even zo goed had het een boek kunnen zijn tegen stress en burn-out. Inge is TOP!

Het boek "Alles wat aandacht krijgt, groeit" van Inge Duyts biedt een verfrissende kijk op het verbeteren van onze fysieke en mentale welzijn. Met een focus op het verlichten van schouderklachten, weet zij de lezer te begeleiden naar een dieper begrip van mindful bewegen en het luisteren naar het lichaam.

Een van de meest opvallende aspecten van dit boek is de praktische aanpak. Met 100 duidelijke instructiefilmpjes wordt de lezer stap voor stap door de oefeningen geleid, waardoor het gemakkelijk wordt om dagelijks te oefenen en gemotiveerd te blijven.

Wat dit boek echt onderscheidt, is echter de bredere boodschap van zelfverbetering en persoonlijke groei. Terwijl de rode draad schouderklachten is, gaat het boek veel verder dan dat, en moedigt het de lezer aan om meer bewust te worden van hun lichaam en geest.

Door de dagelijkse oefeningen en de focus op mindfulness, belooft "Alles wat aandacht krijgt, groeit" niet alleen verlichting van fysieke klachten, maar ook een algehele verbetering van welzijn. Dit boek is een must-read voor iedereen die op zoek is naar een holistische benadering van gezondheid en geluk.
door Liesbeth Peters op 22-03-2024
Een aanrader voor iedereen,gewoon lekker aan jezelf werken, met duidelijke beschrijving en filmpjes die niet lang duren, maar zeker een verschil maken.
door Julia Timmers op 22-03-2024
leuk, boek, goede communicatie over zending
door Reggie van den Broek op 24-03-2024
Heel interessant boek. Het geeft een afwisseling van oefeningen en informatie. De oefeningen kun je via de QR code bekijken en dan tegelijk mee doen. Dat is heel fijn. Ik ben direct gestart en ga de 100 dagen volhouden.
Alleen de oefeningen nog iets vaker verdeeld over de dag doen
door Hanneke Veugelers op 25-03-2024
Echt een aanrader dit boek.Iedere oefening is naast de tekst in het boek voorzien van een duidelijk filmpje.