Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Liefde op Latere Leeftijd
Ouderen op zoek naar een nieuwe liefde in hun laatste jeugd

Auteur

Mr. Margriet Th. Bordes

Uitvoering
Paperback
Reviews
5,0 / 5 (1 reviews )
Prijs
20 ,99
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Een tot drie werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

Zijn alleenstaande ouderen afgeschreven voor de liefde? Welnee! Zij daten volop. Maar hoe doen ze dat, welke hindernissen zijn er en hebben ze succes?
Margriet Bordes interviewde tal van mensen op latere leeftijd. Zij vertellen over waarom, wanneer en hoe ze daten. Over de rol die intimiteit speelt, over het verleden en over de vorm van samenleven die wordt gekozen.

Het boek bestaat uit twee delen. Het verhaal over de zoektocht naar liefde van een oudere vrouw en de praktijk van het daten. Hoe zoek je een partner? Wat vertel je de kinderen? Is seks belangrijk? Wil je samenwonen of latten? Het boek sluit af met samenvattende aandachtspunten.

Het is het boek over geluk, frustraties, avonturen en de toekomst in de laatste jeugd.

.

Over de auteur

Margriet Th. Bordes (1957), juriste, schreef recent het boek ‘Praktisch weduwe worden’, een (luister)boek voor de partner van een ernstig zieke patiënt, weduwe of weduwnaar.
Eerder verscheen van haar hand een boek over Gezondheidsrecht, poëzie voor volwassenen 'Als meisje nog, met vlechtjes', een dichtbundel voor kinderen ‘Kijken met woorden’ en een boek vol hondenverhalen ‘Alles is leuker met een hond’. Ze schreef 52 kindersprookjes die in audiovorm te beluisteren zijn, de ‘Snoezebol luistersprookjes’.
Binnenkort verschijnt de geactualiseerde versie van haar boek over euthanasie en zelfbeschikking.

Productinformatie

ISBN
9789464899733 / 978-94-648-9973-3
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
17-11-2023
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
162
Formaat
A5
Illustraties
Nee

Inkijk

Inkijk pagina 6
Inkijk pagina 7
Inkijk pagina 110

Reviews

Uw email wordt enkel gebruikt voor de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Je toelichting moet minimaal 15 woorden zijn.

door Annelies Peet op 30-11-2023
Net als ‘Praktisch Weduwe worden’ heb ik dit boek in één adem uitgelezen.
Met humor, empathie en zeer soepel verhalende beschrijvingen geeft de schrijfster wederom inzicht en veel handreikingen voor het geval je in deze fase verzeild raakt. Want je weet immers maar nooit!

Geeft echt veel levendige waargebeurde persoonlijke, ook ontroerende alsook bemoedigende levensechte, ontroerende voorbeelden in alle schakeringen.

Universeel, voor een ieder ‘op leeftijd’ of je nu wel of geen nieuwe liefde zou willen vinden. En ook leerzaam als je wel een partner hebt. Goed om je in te leven!