Zelf je boek uitgeven voor
spectaculair weinig geld

Offerte aanvragen

Je bent van harte welkom om bij ons een vrijblijvende offerte aan te vragen. Het maken van ieder boek is altijd weer een bijzondere klus, die we met plezier op ons nemen. Komen we op grond van de offerte tot een afspraak, dan gaan we er zeker iets moois van maken!

Je kunt ervan op aan dat we je werk met respect behandelen, en het alleen gebruiken om de drukmogelijkheden te kunnen beoordelen. Binnen enkele dagen hoor je nader van ons. Heb je na een week nog niets vernomen? Dan gaat er mogelijk iets mis, neem gerust contact met ons op via onderstaand emailadres.

Laat je positief verrassen door onze scherpe prijzen die wij offreren. Om je een concreet voorstel te kunnen doen, ontvangen we graag iets meer achtergrondinformatie. We willen je vragen om onderstaande informatie in te vullen of een berichtje te sturen naar info@boekxpress.nl.

Contact

We hebben je gegevens nodig om een voorstel te kunnen maken. We gaan zorgvuldig om met je gegevens en nemen alleen telefonisch contact met je op als we aanvullende vragen hebben.

Boekgegevens

Om een voorstel op maat te kunnen maken, hebben we enkele basis gegevens nodig.

Uitvoering

Mocht je een voorkeur hebben voor de uitvoering, formaat of papiersoort, laat het dan gerust weten. Het is niet verplicht om deze informatie in te vullen.Wil je een precieze schatting van het aantal pagina's, of bijvoorbeeld advies over de opmaak? Stuur dan je manuscript mee in een Word-document. We gebruiken het alleen om de mogelijkheden te bekijken. Het meesturen van je manuscript is niet verplicht