Uitgeverij Boekscout
Zelf je boek uitgeven voor
spectaculair weinig geld

Offerte aanvragen

Je bent van harte welkom om bij ons een vrijblijvende offerte aan te vragen. Het is bij ieder boek altijd weer een bijzondere klus, die we met plezier doen. Als we op grond van de offerte tot een afspraak komen, gaan we er zeker iets moois van maken!

Je kunt ervan op aan dat we je werk met respect behandelen, en het alleen gebruiken om de publicatiemogelijkheden te kunnen beoordelen. Binnen een week hoor je nader van ons. Hoor je niks van ons, dan is er waarschijnlijk iets mis gegaan. Neem dan contact met ons op.

Laat je verrassen door de prijzen die wij offreren. We zijn vaak goedkoper dan wat vergelijkbare bedrijven je bieden. Om je een concreet voorstel te kunnen doen, ontvangen we graag iets meer achtergrondinformatie. We willen je vragen om onderstaande informatie in te vullen of een berichtje te sturen naar info@boekxpress.nl.

Contact

We hebben je gegevens nodig om een voorstel te kunnen maken. We gaan zorgvuldig om met je gegevens en nemen alleen telefonisch contact met je op als we aanvullende vragen hebben.

Boekgegevens

Om een voorstel op maat te kunnen maken, hebben we enkele basis gegevens nodig.

Uitvoering

Mocht je een voorkeur hebben voor de uitvoering, formaat of papiersoort, laat het dan gerust weten. Het is niet verplicht om deze informatie in te vullen.Wil je advies over de opmaak, stuur dan je manuscript mee. Wees gerust: we gaan er in vertrouwen en met respect mee om. We gebruiken het alleen om je publicatie mogelijkheden te kunnen beoordelen. Het is niet verplicht.