Zelf je boek uitgeven voor
spectaculair weinig geld

Welkom bij BoekXpress

Welkom bij BoekXpress, de plek om je boek in eigen beheer uit te geven. Of jouw boek nu voor een groot of juist een klein publiek is geschreven, bij ons kun je met je boek altijd terecht!

Bij BoekXpress kun je jouw boek uitgeven in eigen beheer

Houd je graag zelf de controle over je uitgave, dan is uitgeven in eigen beheer de beste manier om je boek uit te brengen. In eigen beheer uitgeven wil niet zeggen dat je alles zelf moet doen. Dat mag natuurlijk wel, maar is zeker niet noodzakelijk. We zetten met veel plezier onze volledige deskundigheid in om je te helpen. Samen maken we jouw boek helemaal af, zodat je het straks echt in handen kunt houden.

Wij bewandelen daarbij niet de kortste weg. Bij ons zijn er geen verplichte pakketten die je moet afnemen, geen je-krijgt-wat-je-inlevert-resultaat zonder deskundige begeleiding en controle. Nee, wij gáán ervoor, we zetten ons ervoor in. We zorgen voor een perfect resultaat.

Dat betekent: we leveren je een boek dat in al z'n voegen klopt, dat grafisch helemaal verantwoord is, en dat je verbazend weinig kost. Naarmate het aantal exemplaren dat je tegelijk wilt laten maken toeneemt, ontstaan er zelfs steeds stevige marges waardoor je op je boek flink kunt verdienen.

Waag de stap gerust. Het verplicht je tot niets. En wie weet vier je binnenkort een feestje omdat je na al jouw harde werk jouw boek in handen hebt!

Tweede optie: uitgeven via Boekscout, de uitgeverij

Behalve het uitgeven in eigen beheer heeft Boekscout een tweede optie. Je kunt jouw boek ook uitgeven via de uitgeverij van Boekscout. Stuur je jouw manuscript naar deze afdeling, dan krijg je altijd een constructief oordeel van ons. En dit is vaak veel positiever dan je verwacht! We kijken bij elk manuscript naar de mogelijkheden van het werk. De kans dat we je manuscript bij onze uitgeverij accepteren is in de praktijk dan ook bijzonder groot.

Welke optie je ook kiest, jouw boek verdient na al het werk dat je erin hebt gestoken, een kwalitatief perfecte finishing touch. Wij helpen je daar graag bij. Klik hieronder eens op de buttons, dan leiden we je uitgebreid langs de mogelijkheden die je bij ons hebt.

Lees verder: Wat is Eigen Beheer Uitgeverij

Vraag direct een offerte aan