Hector, Walter en het geheimzinnige ruimteschip - De boodschap van de ruimtewezens

Emile Duijsens

Category: Youth books

€ 19,99
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Hector en Walter zijn twee vrienden die samen van het ene avontuur in het andere terecht komen. Hector wordt diep in de nacht gewekt door felle lichtstralen die door de gordijnen van zijn slaapkamerraam schijnen. Hij kleedt zich aan en gaat kijken wat het is. In het bos treft hij een ruimtevaartuig aan en ziet dat er twee ruimtebewoners uitstappen. Ze lopen tussen de bomen en verdwijnen in het niets. Als ze dan eindelijk weer verschijnen dragen ze elk een koffer .Ze stappen in het vaartuig en verdwijnen zo snel als ze gekomen zijn in de ruimte. Hector vertelt zijn avontuur de volgende dag aan zijn boezemvriend Walter. Samen besluiten ze op onderzoek te gaan. Ze vinden een ondergrondse ruimtebasis en worden gevangen genomen.

From the book

Nieuwsgierig trekt hij zijn kleren aan en loopt, zonder lawaai te maken, de trap af. Hij opent de achterdeur van het huis en glipt naar buiten. Het is koud en kil en Hector huivert. Hij knoopt zijn jas dicht en loopt voorzichtig in de richting van het felle licht. Wat zou dat kunnen zijn?! Een gevoel van angst en ongenoegen overvalt hem. Zou hij wel verder gaan? Maar zijn nieuwsgierigheid wint het van zijn angst en hij sluipt steeds korter bij. Daar ziet hij een vreemd uitziend voorwerp waar uit meerdere plekken felle lichtstralen schijnen. Met kloppend hart ligt Hector onder de struiken. Hij kijkt en luistert. Een uur gaat voorbij en dan... ! Plotseling dooft het felle licht. Het vreemde vaartuig ligt roerloos in de donkere nacht. Hector hoort gestommel en een knarsend, piepend geluid. Hector richt zich op om beter te ........?

About the author

Emile komt uit de Voerstreek. Hij ervaart het schrijven als een passie. Vooral het schrijven van kinderverhalen verdienen zijn voorkeur. Door het schrijven kan hij zich verplaatsen in de mooie wereld van kinderen tussen 8 en 14 jaar oud en de gedachten die hun bezighoudt. Het ongeremd denken en wegdromen is een leuke basis om tot een spannend verhaal te komen. Tevens is het belangrijk om kinderen weer aan te moedigen om te lezen. In deze tijden van digitalisering is lezen van een boek van essentieel belang voor een gezonde ontwikkeling.

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Hector, Walter en het geheimzinnige ruimteschip - De boodschap van de ruimtewezens

Author:

Emile Duijsens

Category:

Youth books

Number of pages:

132

Illustrated:

Yes

Format/size:

Paperback 12,5 cm x 20 cm

Release date:

26-11-2021

ISBN:

978-94-645-0103-2 / 9789464501032

Price:

€ 19,99

Language

Dutch