Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Hector, Walter en de ontvoerde koning
De dwergen nemen wraak

Auteur

Emile Duijsens

Uitvoering
Paperback
Prijs
17 ,99
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen vanaf publicatie
(Nederland en België)

Samenvatting

Hector en Walter zijn twee vrienden die samen van het ene avontuur in het volgende terechtkomen. Op een dag krijgt Hector een brief van de lijfarts van de dwergenkoning. Daarin staat dat hun geliefde koning Boudewijn ineens is verdwenen. Er zijn sporen die wijzen op ontvoering. Verdrietig als ze zijn, weten ze niet hoe ze dit moeten aanpakken. Ze roepen daarom de hulp in van Hector en Walter. Samen met een aantal dwergen gaan deze dappere vrienden op zoek naar de koning. Ze hebben een vermoeden waar ze moeten gaan zoeken. Maar is hij daar ook echt en kunnen ze hem bevrijden? En waarom eigenlijk was hij ontvoerd?

Over de auteur

Emile Duijsens komt uit de Voerstreek. Hij ervaart het schrijven als een passie. Het schrijven van kinderverhalen heeft daarbij zijn voorkeur. Dan immers kan hij zich verplaatsen in de mooie wereld van jonge kinderen en hun gedachten. Het ongeremd fantaseren is leuk om tot een spannend verhaal te komen. Ook is het belangrijk kinderen aan te moedigen zelf te lezen. Vooral in deze tijd van digitalisering acht de auteur het zelf lezen door kinderen van een boek van essentieel belang voor een gezonde ontwikkeling.

Productinformatie

ISBN
9789464684339 / 978-94-646-8433-9
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
03-02-2023
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
74
Formaat
12,5 x 20 cm
Illustraties
Ja

Inkijk

De postbode komt hijgend het erf opgereden. Hij plaatst zijn oude fiets tegen de stalmuur en loopt naar de keukendeur. Even aarzelt hij, maar klopt dan hard op de zware houten deur. Ondertussen grabbelt hij in zijn tas en uiteindelijk heeft hij een brief in zijn hand. Als hij met zijn andere hand weer op de deur wil kloppen, zwaait de deur open en staat de boerin in de opening. “En wat ben jij nog laat aan het werk?” vraagt ze aan de postbode. “Ik ben opgeroepen om met spoed deze brief aan uw zoon Hector af te geven. De brief is afkomstig van het dwergenvolk uit de bergen. Ze vragen hulp. Er is iets vreselijks gebeurd met hun koning!

Uw email wordt enkel gebruikt voor overleg over de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Er zijn nog geen reviews over dit boek