Cover voorkant
Dat is misschien nog waar ook! - Zes moderne sprookjes die je bijna zou geloven
Dat is misschien nog waar ook! - Zes moderne sprookjes die je bijna zou geloven

Dat is misschien nog waar ook! - Zes moderne sprookjes die je bijna zou geloven

Jacqueline Booij


€ 18,50

Free shipping

Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Weet je dat je soms zo enthousiast kunt worden dat je zonder vleugels kan vliegen? Dat zelfs de maan verliefd kan worden? Dat ieder mens en elk dier een 'ikvlekje' heeft? Dat er bijzondere dingen kunnen gebeuren als je de manen van een speelgoedpaardje knipt? Wist je dat niet? Als je er meer over wil weten moet je dit boek maar eens lezen, of misschien wil iemand je er wel uit voorlezen.

Nieuwsgierig? Klik hier voor een filmpje!

From the book

Lenta werd wakker die nacht. Eerst wist ze niet goed hoe dat kwam want normaal sliep ze altijd goed door. Plots kreeg ze in de gaten dat het heel licht was in haar kamer. Het licht was zo verblindend dat ze haar ogen moest dichtknijpen. Hoe kan dat nu, vroeg ze zich af. Het is nacht, maar het lijkt wel of de zon door de gordijnen schijnt! Ze stapte uit haar bed en liep naar het raam. Met half toegeknepen ogen probeerde ze te ontdekken wat er aan de hand was. Ze schoof het gordijn een beetje open en zag dat het volle maan was. De maan was helemaal rond en scheen in de brede beek die langs het boshuis liep. Het felle licht weerkaatste in het water. Het leek wel of er twee manen tegelijk schenen. Lenta keek heel verbaasd, zoiets had ze nog nooit gezien! Ineens begreep ze wat er aan de hand was. De maan kon vroeger niet in de beek schijnen omdat de takken van de grote boom boven de beek hingen. Lenta schrok omdat het licht nog feller en de maan nog boller werd! Oei, er moet iets gebeuren, dacht Lenta, anders spat de maan straks uiteen als een ballon! Ze stak haar hoofd uit het raam en riep naar boven: "Maan, wat ben je aan het doen? Je moet stoppen met wassen (zo heet dat als een maan groeit), straks barst je uit elkaar!"

About the author

Jacqueline Booij is Nederlandse van geboorte en woont sinds 1993 in de Belgische Kempen. Dagelijks om vijf uur is het weer tijd voor haar schrijfuurtje. Uitgerust met pen en papier en samen met de katten op de bank is zij helemaal in haar element. Na haar eerste boek: ‘Stel je dat eens voor...' verscheen: 'Doe dát maar eens na!' Hoog tijd voor een derde boek, vond ze. Als je schrijft, maak je je hoofd leeg, is haar motto. "Dat is misschien nog waar ook!" De moderne sprookjes zijn schitterend geïllustreerd door Ljuba Gilani. Voor de derde keer al, een vruchtbare samenwerking.

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Dat is misschien nog waar ook! - Zes moderne sprookjes die je bijna zou geloven

Author:

Jacqueline Booij

Category:

Children books

Number of pages:

86

Illustrated:

Yes

Format/size:

Paperback 16 x 24 cm

Release date:

18-11-2022

ISBN:

978-94-646-8242-7 / 9789464682427

Price:

€ 18,50

Language

Dutch