Vonk - Kind van het Onbekende

Alex Steenbreker

Category: Fantasy

€ 21,95
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Op achtjarige leeftijd trekt Aisha in bij de Gem van de stam om te leren hoe ze met haar krachten om kan gaan. De oorlog met een buurstam bepaalt het dagelijkse leven waarin Aisha het heden beter begrijpt door het verleden te leren kennen.

From the book

De twee platen, verbonden aan het touw waar je over zou kunnen struikelen, klapten drie keer hard tegen elkaar. Iemand had het touw in beweging gebracht dat een jaar geleden was geplaatst, verbonden aan de platen. Ravindéra en Nitu werden er wakker van. Aisha stuurde haar gedachtes eropuit om te kijken wat er aan de hand was. Ze merkte dat er een groot aantal Ekamanjanen probeerde om geluidloos de Leminastam in te sluiten. Eén persoon werd door Mattah uitgefoeterd (hij had het touw geraakt) en Aisha bracht zichzelf met een schok weer terug naar de werkelijkheid. Ze sleurde Ravindéra mee naar de grote kamer, waar Nitu was. Nitu stuurde telepathische alarmsignalen naar alle stamleden. Aisha maakte het luik open. Ze pakte haar elementenkom, de mooie steen aan het touwtje die Nitu haar had gegeven en de rituele drinkbeker. Toen wilde Nitu haar het luik door duwen, maar Aisha deed een stap opzij. "Nee", zei ze. "Als er iemand gevangen is, dan wil ik diegene helpen." Nitu en Aisha keken elkaar een tel aan en toen duwde Nitu Aisha naar de flap. Nitu verdween in de gang en Aisha deed het luik dicht. Ze ging tegenover de flap staan. De takken die de flap dicht hielden begaven het een tel later. Mattah kwam binnen en grijnsde. "Jou hebben we." "Ik ben niet bang voor je", zei Aisha en keek naar hem alsof hij haar had gevraagd of ze bang was voor een vallend blaadje.

About the author

"Ik ben geboren op 12 juni 1996 te Enschede. Ik begon met schrijven toen ik acht jaar was. Het overleven in de natuur interesseerde me toen al. Na twee jaar en een heleboel research begon ik aan dit verhaal en voegde er nieuwe elementen aan toe. Met Vonk, Kind van het Onbekende maak ik mijn debuut."

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Vonk - Kind van het Onbekende

Author:

Alex Steenbreker

Category:

Fantasy

Number of pages:

414

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback 16 x 24 cm

Release date:

23-04-2021

ISBN:

978-94-608-9185-4 / 9789460891854

Price:

€ 21,95

Language

Dutch