Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Vonk
Kind van het Onbekende

Auteur

Alex Steenbreker

Uitvoering
Paperback
Prijs
22 ,45
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België)

Samenvatting

Op achtjarige leeftijd trekt Aisha in bij de Gem van de stam om te leren hoe ze met haar krachten om kan gaan. De oorlog met een buurstam bepaalt het dagelijkse leven waarin Aisha het heden beter begrijpt door het verleden te leren kennen.

Over de auteur

"Ik ben geboren op 12 juni 1996 te Enschede. Ik begon met schrijven toen ik acht jaar was. Het overleven in de natuur interesseerde me toen al. Na twee jaar en een heleboel research begon ik aan dit verhaal en voegde er nieuwe elementen aan toe. Met Vonk, Kind van het Onbekende maak ik mijn debuut."

Productinformatie

ISBN
9789460891854 / 978-94-608-9185-4
Uitgeverij
Boekscout YO!
Verschijning
23-04-2021
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
414
Formaat
16 x 24 cm
Illustraties
Nee

Inkijk

De twee platen, verbonden aan het touw waar je over zou kunnen struikelen, klapten drie keer hard tegen elkaar. Iemand had het touw in beweging gebracht dat een jaar geleden was geplaatst, verbonden aan de platen. Ravindéra en Nitu werden er wakker van. Aisha stuurde haar gedachtes eropuit om te kijken wat er aan de hand was. Ze merkte dat er een groot aantal Ekamanjanen probeerde om geluidloos de Leminastam in te sluiten. Eén persoon werd door Mattah uitgefoeterd (hij had het touw geraakt) en Aisha bracht zichzelf met een schok weer terug naar de werkelijkheid. Ze sleurde Ravindéra mee naar de grote kamer, waar Nitu was. Nitu stuurde telepathische alarmsignalen naar alle stamleden. Aisha maakte het luik open. Ze pakte haar elementenkom, de mooie steen aan het touwtje die Nitu haar had gegeven en de rituele drinkbeker. Toen wilde Nitu haar het luik door duwen, maar Aisha deed een stap opzij. "Nee", zei ze. "Als er iemand gevangen is, dan wil ik diegene helpen." Nitu en Aisha keken elkaar een tel aan en toen duwde Nitu Aisha naar de flap. Nitu verdween in de gang en Aisha deed het luik dicht. Ze ging tegenover de flap staan. De takken die de flap dicht hielden begaven het een tel later. Mattah kwam binnen en grijnsde. "Jou hebben we." "Ik ben niet bang voor je", zei Aisha en keek naar hem alsof hij haar had gevraagd of ze bang was voor een vallend blaadje.

Uw email wordt enkel gebruikt voor overleg over de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Er zijn nog geen reviews over dit boek