Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Vlam
Kind van het Onbekende

Auteur

Alex Steenbreker

Uitvoering
Paperback
Reviews
4,0 / 5 (3 reviews )
Prijs
22 ,50
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

De Kind-van-het-Onbekendetrilogie ontwikkelt zich tot een meeslepend verhaal over liefde en verraad tegen de achtergrond van een fictief-prehistorische stam. Dit tweede deel is ook goed leesbaar als het eerste deel aan u voorbij is gegaan. Aisha is nu zestien jaar en gaat actiever op zoek naar haar verleden. Daardoor wordt ze aan het denken gezet over het heden en de ruzie met de stam in de buurt. Als er gevechten losbreken, ligt het lot van de stam in Aisha’s handen...

Over de auteur

"Ik ben geboren op 12 juni 1996 in Enschede en begon met schrijven toen ik acht jaar was. Toen interesseerde ik me al voor overleven in de natuur. Ik debuteerde in 2010 met het boek Vonk, het eerste deel van de Kind-van-het-Onbekendetrilogie. Het is voor mij erg belangrijk dat ik karakters goed naar voren laat komen, maar dat ik ook omgevingsfactoren weergeef. Mijn opvattingen over hoe mensen in elkaar zitten en waardoor zij gedreven worden, komen terug in mijn verhaal."

Productinformatie

ISBN
9789462061200 / 978-94-620-6120-0
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
29-06-2012
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
244
Formaat
16 x 24 cm
Illustraties
Nee

Inkijk

De bomen van het bos waren met zon overgoten, maar je kon zien dat de bladeren al langzaam bruin werden. Waarschijnlijk was het vroeg in de herfst - ergens vlak voor de stammenbijeenkomst.
Er stonden een vrouw en een man tegenover elkaar, een kleine stap van elkaar af. De vrouw was hoogzwanger.

Aisha besefte onmiddellijk dat het Verdinano en Mennane waren en dat Nitu die herfst geboren zou worden. Ze concentreerde zich weer op het beeld.
"Waarom zou ik erop vertrouwen dat je het kind geen pijn doet?" vroeg Mennane.
"Heb je een andere keuze?"
Mennane antwoordde niet.
"Je kent mijn doel. Ik zal je ervoor vermoorden," zei Verdinano.
"Maar je zou mijn kind dan geen pijn doen," zei Mennane, alsof ze het nodig vond dat ze hem er aan moest helpen herinneren.
"Dat kind kent jou niet, dus het kind verliest niets."
"Als je me zo graag wilt vermoorden, doe het dan nu," zei Mennane. "Ik weet al lang dat je het wilt doen en vraag me af waarom je geen van die kansen hebt benut." Ze strekte haar handen naar hem uit, met haar handen in losse vuisten en haar handpalmen naar boven.

Reviews (3)

Uw email wordt enkel gebruikt voor overleg over de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Geschreven door Age op 29-06-2012
Heel mooi boek, een echte aanrader!
Geschreven door Theo op 23-07-2012
Ultiem leesgenot. Het was prachtig om te lezen
door ineke dane op 22-08-2012
In één adem uitgelezen. De schrijfster neemt je echt mee op reis. Fascinerend hoe de vele details uitgewerkt zijn. Daar zit voor mij ook een valkuil; soms gaan beschrijvingen zover dat ik mijn aandacht even verlies. Ik kijk uit naar het derde deel!