Een momentje voor jezelf - Eigentijdse spirituele wijsheden en gezegden

Vivianne de Caluwé

Categorie: Spiritualiteit
  • (1)

€ 15,49
Gratis verzending
Levertijd twee tot vijf werkdagen (Nederland en België)

Samenvatting

Een momentje voor jezelf is een bundel gevuld met wijsheden en gezegdes echt van deze tijd. Een handzaam spiritueel boekje met nodige inspiratie. Leuk om te geven maar ook om te krijgen!

Uit het boek

Over de auteur

Vivianne de Caluwé is woonachtig in Noord Brabant. Haar creativiteit is in vele vormen aanwezig, waarvan schrijven er één is. De levenservaringen hebben haar tot het schrijven gebracht en dit uitte zich in verschillende genres. De veelzijdigheid vind je terug in haar boeken. Haar tweede passie is creëren, deze creaties vindt u op haar website. Ze hecht veel waarde aan liefde, eerlijkheid, gerechtigheid en spiritualiteit. Haar motto is: “Het maakt niet uit waar je in gelooft. Als je maar altijd blijft geloven in jezelf.”

Reviews

2018-07-18 11:34:35 | Door: A.Schenk | Waardering:
Proficiat Vivianne met je nieuwe boekje.Je bent goed bezig.Ik vind het knap dat je al deze wijsheden en gezegden zelf verzonnen heb.Je hebt ze mooi opgeschreven en nu komt het moeilijkste om het in je dagelijkse leven toe te passen.Ik wens je hierbij heel veel succes.Op naar het volgende geschrift.Schrijf uw eigen beoordeling

:
:
:
 

Productinformatie

Titel:

Een momentje voor jezelf - Eigentijdse spirituele wijsheden en gezegden

Auteur:

Vivianne de Caluwé

Categorie:

Spiritualiteit

Aantal pagina's:

48

Geïllustreerd:

Nee

Uitvoering/Formaat:

Paperback 17 x 17 cm

Verschijningsdatum:

15-06-2018

ISBN:

978-94-0224-570-7 / 9789402245707

Vaste prijs:

€ 15,49

Waardering:

  • (1)