Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

De avonturen van Saartje & Snoezy

Auteur

Vivianne de Caluwé

Uitvoering
Hardcover
Reviews
5,0 / 5 (1 reviews )
Prijs
21 ,50
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Vijf tot tien werkdagen vanaf publicatie past door brievenbus
(Nederland en België)

Samenvatting

Het vrolijke meisje Saartje groeit alleen op bij haar mama. Omdat ze geen broertjes of zusjes heeft, vindt ze het niet zo leuk dat ze thuis zo alleen is. Daarom wil ze heel graag een hondje. Ze heeft er alles voor over om haar droom uit te laten komen. Gaat het haar lukken?

Over de auteur

Vivianne de Caluwé (1989) is geboren in Dinteloord en is later verhuisd naar Steenbergen (NB). Haar creativiteit is in vele vormen aanwezig, waarvan schrijven er één is. Schrijven is voor haar een samenspel van woorden, gedachten en gevoelens. Het leuke van schrijven is voor haar dat ze zich kan inleven in de wereld en ervaringen van anderen en soms ook van haar zelf kan weergeven in haar eigen woorden. Ze hoopt met haar boeken een boodschap over te brengen en haar inspiratie te delen met de wereld.

Productinformatie

ISBN
9789402242119 / 978-94-022-4211-9
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
12-01-2018
Taal
Nederlands


Uitvoering
Hardcover
Pagina's
52
Formaat
A5 liggend
Illustraties
Ja

Inkijk

Saartje heeft alleen nog maar oog voor haar nieuwe hondenvriendinnetje Snoezy. Ze mag zelfs bij haar in bed slapen. Het leven van Snoezy is ineens heel anders: een nieuw baasje en een nieuw huis!
De volgende ochtend kan Saartje niet wachten om Snoezy uit te laten. Wat is het leuk dat ze nu haar eigen hondje heeft! Ze ziet de overbuurvrouw voorbij lopen en Saartje staat te trappelen om Snoezy aan haar te laten zien.
Ze roept: "Kijk eens buurvrouw! Dit is Snoezy. Ik ben nu haar baasje en vriendinnetje."
"Ach, wat een lief hondje Saartje. Je zal heel goed voor haar zorgen, dat zie ik zo!"

Saartje

Reviews

Uw email wordt enkel gebruikt voor overleg over de betreffende review

Wordt getoond bij de review

door Jurgen vermolen op 23-02-2018
Leuk boekje van de veelzijdige talent volle schrijfster Vivianne de Caluwé. Ook haar andere boeken zijn echte aanraders.Ben blij dat ik de presentatie voor dit boek heb mogen verzorgen op 12 januari.