Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Van je hoofd naar je hart

Auteur

Vivianne de Caluwé

Uitvoering
Paperback
Reviews
4,5 / 5 (4 reviews )
Prijs
15 ,45
Verzending
Exclusief verzendkosten
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen vanaf publicatie
(Nederland en België)

Samenvatting

Van je hoofd naar je hart bevat gedichten en spreuken met nodige diepgang die gebaseerd zijn op het leven. Iedereen kan deze gedichten en spreuken op hun eigen manier betrekken op het leven. Door nooit de hoop en moed op te geven en altijd in jezelf te blijven geloven, zo zijn vele van deze gedichten en spreuken tot leven gekomen. Het heeft Vivianne de Caluwé de kracht gegeven om het leven, met welke tegenslagen het ook kan bieden, altijd weer op te pakken. Een intrigerende bundel die voor iedereen wat zou kunnen betekenen.

Over de auteur

"Ik ben geboren in Dinteloord en ik heb daar enkele jaren gewoond. Later ben ik verhuisd naar Steenbergen. Van jongs af aan speel ik klarinet en ik heb het altijd al leuk gevonden om mij creatief te uiten. Dit uitte zich in vele vormen. Zoals het maken van 3d-kaarten, teddyberen en later het ontwerpen van dames-, heren- en kindertassen. Mijn liefde voor schrijven bleef en de pen werd steeds meer mijn maatje. Mijn jeugd is zeer traumatisch geweest met mijn biologische vader en daardoor heb ik mijn achternaam veranderd."

Productinformatie

ISBN
9789402223941 / 978-94-022-2394-1
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
05-02-2016
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
54
Formaat
A5
Illustraties
Ja

Inkijk

Leef jouw leven, zoals jij het graag wilt.
Zet je angsten maar opzij en maak de weg vrij.
Spreid je vleugels om je doel te bereiken. Je zult echt van jezelf staan kijken.
Wat je graag zou willen in je leven.
Kan je alleen bereiken door het zelf te beleven.
Probeer nooit de hoop te laten gaan.
Voor je het weet zal ook dat geluk en moment voor jou bestaan.

Reviews (4)

Uw email wordt enkel gebruikt voor overleg over de betreffende review

Wordt getoond bij de review

door Laurens Windig op 16-02-2016
De schrijfster is van een tweetal ervaringen uitgegaan, mede het e.e.a. van zich af te willen schrijven, maar ook een anderen een riem onder het hart te steken, en daar is zij, volgens mijn bescheiden mening, heel goed in geslaagd.
door R.Gillesse op 25-02-2016
De gedichten laten goed merken hoe de levensloop eruit ziet van de auteur. Als je alles achter elkaar zet, kun je zo meevoelen en meegaan in de gebeurtenissen waarop de gedichten gebaseerd zijn. Ze verwoord haar gevoelens erg goed. Ik vind het knap dat iemand zich ze openstelt, petje af!
door M. Valk op 14-03-2016
Een mooie bundel met veel up's en down's, uit het leven en ervaringen van de schrijfster gegrepen. Gelukkig voert positiviteit de boventoon, en kan het boek zo ook anderen helpen door een moeilijke tijd te komen.
door A.Bogaarts op 29-06-2016
Iedere bladzijde twee keer gelezen om alles goed tot me te laten inwerken. Heel mooi hoe de auteur haar leven onder woorden schrijft. Wees trots op je talent Vivianne.Want het is bijzonder zo jij dit kan.