Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

De Bron geeft bevrijding

Auteur

Ron Los

Uitvoering
Paperback
Reviews
5,0 / 5 (2 reviews )
Prijs
15 ,99
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

In De Bron geeft bevrijding vind je kernwaarden voor een waardevol leven. Waardevol leven betekent niet alleen dat je zelf gelukkig bent, maar ook dat je daarin respectvol omgaat met alles om je heen. Ron Los leert je om pijn, verdriet, en angst los te laten en de bevrijding te voelen die je verdient. De boodschap is simpel. Wees stil en luister. Luister naar de ander, luister naar de natuur en luister naar jezelf. Wat hoor je? Wat voel je? Ron helpt je om goed te luisteren. En voor wie luistert zal er altijd een antwoord zijn.

Over de auteur

"Ik ben geboren in 1969. Mijn leven vol negatieve ervaringen, heb ik omgezet naar de positieve kant. Ik durf mezelf open te stellen voor het universum en de waarheid in te zien. Ik gebruik mijn ervaringen en de spiritualiteit om mensen verder te helpen met hun leven."

Productinformatie

ISBN
9789402205794 / 978-94-022-0579-4
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
28-02-2014
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
32
Formaat
12,5 x 20 cm
Illustraties
Nee

Inkijk

Het universum, de mensen, de aarde en alles wat daarbij hoort, komen in balans met zichzelf en iedereen. De eenwording met universum, mensen en aarde is in gang gezet door het universum. Het universum moest dat wel doen, want alles en iedereen ging langzaam kapot. Het is tijd om een te worden, met alles en iedereen en weer in balans en vanuit liefde te gaan leven en groeien. Er zijn veel mensen die dit al weten en die dit ook toelaten. Er zijn ook veel mensen die het nog niet weten. Het is het leerproces van de mensheid om het te laten gebeuren, wat het ook is. De energieën van en op aarde, maar ook in het universum, en de energie van de mens zijn allang aan het veranderen. Dat moet ook zo zijn. Anders komt er nooit rust, liefde en vrede op de wereld. De oude energie weekt de oude patronen en het denken van de mensheid los. De mensheid gaat veranderen en gaat openstaan voor zichzelf. Hierbij laten de mensen het universum toe. Zo komt de vernieuwde energie bij de aarde en zo vindt de eenwording plaats.

Reviews

Uw email wordt enkel gebruikt voor de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Je toelichting moet minimaal 15 woorden zijn.

door Christine op 29-05-2014
DE bron geeft bevrijding is een makkelijk leesbaar boek met een heldere boodschap. Ron laat in duidelijke bewoording zien wat we met de aarde doen en op welke wijze we de aarde kunnen Healen en tegelijkertijd ons eigen leven aangenamer kunnen maken door te leven vanuit liefde en vanuit gevoel. Het boek is recht uit het hart geschreven zonder ingewikkeld en wollig taalgebruik. Iedere keer dat je het boek leest raak je een andere laag bij jezelf.
door Conny op 04-02-2019
Een heel mooi boekje met een duidelijke boodschap. Dat we met zijn allen voor moeder aarde zorgen dat zij gezond blijft. Als wij mensen daar voor zorgen en in liefde leven met elkaar, en dan leven wij in een prachtige wereld.