Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Moeder aarde, daar waar we naartoe gaan

Auteur

Ron Los

Uitvoering
Paperback
Prijs
17 ,99
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

Moeder Aarde vertelt hoe het leven was, hoe het nu is en waar wij naartoe gaan. De mensheid moet gaan inzien hoe het met Moeder Aarde gaat. En wat Wij als mens kunnen betekenen voor haar om weer naar een leven te gaan, waar alles en iedereen weer in balans is. Weer een leven met liefde voor alles wat er is op aarde. Hoe kunnen wij de juiste balans weer vinden?

Over de auteur

"Ik ben mijn hele leven op de vlucht geweest omdat de waarheid van mijn leven te veel pijn heeft gedaan. Ik blokkeerde steeds verder in liefde en warmte. Doordat ik alles heb opgeruimd en gewoon weer opnieuw ben begonnen, werd ik mij bewuster van de spiritualiteit. Na jaren van groeien werd mij gevraagd dit boek te schrijven. Ik wil graag anderen verder helpen in hun leven."

Productinformatie

ISBN
9789402208887 / 978-94-022-0888-7
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
20-06-2014
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
76
Formaat
12,5 x 20 cm
Illustraties
Nee

Inkijk

Moeder aarde die ook is ontstaan uit de Bron heeft mij gevraagd om dit boek te schrijven. De waarheid over hoe het met de aarde is en hoe wij mensen met de aarde omgaan. Hoe wij mensen nu eens kunnen leren één te worden met moeder aarde. De aarde eens gaan zien als onze gelijke, want alles en iedereen is gelijk op aarde. De aarde is zo verdrietig, boos, eenzaam en totaal dichtgeslibd.
Dit boek gaat de mensen hopelijk doen inzien hoe wij de aarde hebben behandeld, hoe wij met de aarde zijn omgegaan. Maar ook om te leren hoe wij daadwerkelijk met de aarde zouden om moeten gaan. Want de aarde is onvoorwaardelijke liefde, toch? De verschillende hoofdstukken die volgen brengen ons terug in de tijd, hoe wij mensen zijn ontstaan op de aarde. Hoe wij, de mensen, zijn geïncarneerd om te leren wat wij toen hadden met moeder aarde en hoe het nu met haar is. Maar ook over waar het heen gaat met de aarde, met of zonder mensen.
Dit boek gaat over de pijnlijke waarheid van het hier en nu. Met een blik op de nieuwe aarde, een blik van hoe het zou moeten zijn. Eenwording met de aarde en met alles en iedereen. Zodat de mensheid kan en mag voortbestaan op deze aarde. Moeder aarde laat mij voelen, weten en zien hoe zij er aan toe is. De pijn en het verdriet zijn enorm groot. Het doet mij, de Bron, pijn om te zien hoe de mensheid is geworden in de jaren dat zij is geïncarneerd. Hoe zij zichzelf is kwijtgeraakt en het gevoel om te luisteren, te voelen hoe het is om op de aarde te zijn.

Uw email wordt enkel gebruikt voor de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Je toelichting moet minimaal 15 woorden zijn.

Er zijn nog geen reviews over dit boek