Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Albanië

Auteur

Paul Wennekes

Uitvoering
Paperback
Genre
Reizen
Prijs
20 ,99
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

Wat is de waarheid over Albanië? Qua natuur is het een woest land. Het heeft ongerepte plekken waar maar heel weinig mensen komen. Je vindt er een prachtige kustlijn met enorme stranden en een cultuur vanaf de Illyriërs tot heden. De mensen in Albanië zijn gastvrij en vriendelijk. Je kunt er indrukwekkende opgravingen en kastelen en prachtige natuurfenomenen, zoals de Syri i Kaltër, de Komani-canyon en de Albanese Alpen, bezoeken. Zoek je de stilte en de vrijheid? Gevrijwaard van massatoerisme? Met een prachtige flora en fauna? Dan is Albanië het land voor jou! Met deze, volledige reisgids in de hand geeft Paul Wennekes je de gelegenheid om zelf lyrisch te worden over het onontdekte, boeiende Albanië!

Over de auteur

"Meer dan twaalf jaar heb ik gewerkt en gewoond in het voormalige Oostblok. Na mijn terugkeer in Nederland bleef Oost-Europa trekken en sinds 2011 woon en werk ik in Montenegro. Met mijn levensgezellin en fotografe Marianne van Twillert trok ik jarenlang door Albanië, een woest en ruig land met een prachtige natuur. Om iedereen de kans te geven dit land te ontdekken, schreven we deze reisgids op een romanachtige manier met een keur van bezienswaardigheden en natuurlijk eigen ervaringen."

Productinformatie

ISBN
9789402206074 / 978-94-022-0607-4
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
28-02-2014
Taal
Nederlands

Genre
Reizen

Uitvoering
Paperback
Pagina's
188
Formaat
16 x 24 cm
Illustraties
Nee

Inkijk

Volgens velen is Albanië nog steeds een land vol gevaren. Een land van bandieten, zwaar bewapend met Kalasnjikovs en bereid om iedere toerist te overvallen.
Een land dus waar je doorheen moet rijden, richting Griekenland, en waar je beslist niet moet blijven. Een land bezaaid met bunkers, 750.000, en vol met vuilnis en nare mensen.
Hoe anders is de werkelijkheid!
Na jarenlang met een campertje gezworven te hebben door Albanië heb ik de kans gehad één wapen te zien, een jachtgeweer! De bunkers? Ja, ik heb er heel veel gezien, maar de meeste zijn in gebruik als ijstent (langs de kust), als ‘opslagplaats’ voor geiten en schapen en, niet te vergeten, zomaar midden in de stad, omdat de huizen er gewoon omheen gebouwd zijn.

Uw email wordt enkel gebruikt voor de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Je toelichting moet minimaal 15 woorden zijn.

Er zijn nog geen reviews over dit boek