Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Montenegro

Auteur

Paul Wennekes

Uitvoering
Paperback
Genre
Reizen
Reviews
5,0 / 5 (2 reviews )
Prijs
26 ,50
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België)

Samenvatting

De eerste, Nederlandstalige reisgids voor Montenegro is niet zomaar een ‘wegwijzertje’. Uitgebreid wordt er aandacht besteed aan de ingewikkelde geschiedenis van dit prachtige land. Natuurlijk vindt u alle praktische informatie, een woordenlijst, een hoofdstuk over eten en drinken en prachtige overnachtingsplekken. Foto’s, zowel in kleur als zwart-wit, laten u alvast kennis maken met Crna Gora, het land van de zwarte bergen. De auteur neemt u mee op een wervelende tocht door de vijf Nationale Parken in een bijna romanachtige, complete reisgids.

Over de auteur

"Vanaf mijn jonge jaren was er een enorme interesse voor het oosten van Europa. Dat resulteerde in een ‘werkverblijf’ als journalist in de voormalige Oostbloklanden van bijna twaalf jaar. De laatste jaren werd reizen steeds meer een professie naast het journalistieke werk. Voormalig Joegoslavië bleef trekken en eenmaal in Montenegro voelde ik me helemaal ‘thuis’. Natuurlijk wil ik andere mensen laten zien hoe mooi dit land is en daarom kon deze eerste, Nederlandstalige gids voor Crna Gora niet uitblijven."

Productinformatie

ISBN
9789462060418 / 978-94-620-6041-8
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
01-06-2012
Taal
Nederlands

Genre
Reizen

Uitvoering
Paperback
Pagina's
348
Formaat
16 x 24 cm
Illustraties
Ja

Inkijk

Inkijk pagina 5
Inkijk pagina 6
Inkijk pagina 7

Reviews

Uw email wordt enkel gebruikt voor de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Je toelichting moet minimaal 15 woorden zijn.

door Verheyen op 30-06-2022
Ik kan mij enkel volledig aansluiten bij het vorige commentaar. Dit leest als een boekverhaal/roman. Tegelijk ook het enige minpuntje: je moet dus het boek volledig lezen en de voor jou belangrijke gegevens markeren of apart noteren, niet echt een klassieke reisgids dus, wel een compleet en uitgebreid verhaal. De moeite waard als je meer wil weten over het land, de highlights en de geschiedenis.
door Van Putten op 13-02-2013
Fijn geschreven boek! Leest makkelijk en geeft een schat aan informatie! Eerste en enige boek over dat land in het Nederlands.