Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Laatste schreeuw in Graswijk

Auteur

Roelof Loos

Uitvoering
Paperback
Prijs
16 ,50
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

De laatste schreeuw in Graswijk: een levensles. De onomkeerbare vernietiging van een dierbare plek, een bos, betekende onvermijdelijk de noodzaak tot loslaten. Door de vernietiging vanuit een ander perspectief te bekijken kan iets dierbaars verliezen uiteindelijk positief uitpakken. Door zelf verantwoordelijkheid te nemen voor dit perspectief wordt een mensenleven uiteindelijk beloond met vrijheid, rust, evenwicht en begrip voor anderen.

Over de auteur

"Ik ben opgegroeid in Assen, waar mijn vader ooit een bos in de buurtschap Graswijk kocht. Ik erfde het bos en het werd voor mij een plek voor rust en bezinning. In 2011 bleek mijn bos gekapt en verloor ik mijn dierbare plek. Maar ik werd 'bij de hand genomen' en leerde het verlies in een positief perspectief te zien. Zo werd ik uiteindelijk vrij om mijn eigen nieuwe bos te realiseren."

Productinformatie

ISBN
9789402209020 / 978-94-022-0902-0
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
27-06-2014
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
42
Formaat
12,5 x 20 cm
Illustraties
Nee

Inkijk

Nu pas weet ik dat ik zelf – onbewust – betekenis gaf aan wat ik zag, of beter: aan wat ik waarnam. Nu weet ik dat mijn betekenis voor een ander niet toegankelijk is. Nu weet ik dat ik leefde – en leef – in mijn eigen waarheid.
Ik ben me daar steeds meer van bewust, maar alleen als ik in de stilte ben. Op mijn plek voor bezinning en rust – mijn bos Graswijk – woont die stilte. Omdat ik zelf die betekenis creëer.
Oneindige stilte, ik ben er altijd welkom.

Uw email wordt enkel gebruikt voor de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Je toelichting moet minimaal 15 woorden zijn.

Er zijn nog geen reviews over dit boek