Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Blinde Connectie

Auteur

Valentijn M. Civi

Uitvoering
Paperback
Reviews
4,8 / 5 (8 reviews )
Prijs
21 ,65
Verzending
Exclusief verzendkosten
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen vanaf publicatie
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

Joshua is tien jaar oud en blind geboren. Uit het niets krijgt hij verschrikkelijke beelden door van een seriemoordenaar in actie. Ondanks dat hij doodsbang is voor wat hem overkomt, begint een lang kat en muis spel en werkt Joshua samen met de politie om de moordenaar te pakken te krijgen. Totdat de moordenaar achter hun connectie komt. Vanaf dat moment doet de moordenaar er alles aan om Joshua te vinden en de bizarre connectie tussen hun voorgoed te stoppen.

Over de auteur

"Ik schrijf al heel mijn leven. Dagboeken, toneelstukjes, columns en fan-fiction. Toch was dat allemaal niet voldoende. Ik haalde daar geen voldoening uit. Ik wilde meer. Iets waarop ik met trots op terug kon kijken en zeggen, dat heb ik bereikt. Dat is me gelukt. Mijn tweede boek is een feit en ik ben dolgelukkig."

Productinformatie

ISBN
9789402210743 / 978-94-022-1074-3
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
12-09-2014
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
260
Formaat
16 x 24 cm
Illustraties
Nee

Inkijk

Joshua knipperde een paar keer met zijn ogen en voelde om zich heen. Hij was weer in zijn eigen kamer. Hij begreep niet wat er net gebeurd was. Wie was Rita en die kinderen? Geschrokken liep hij zijn kamer uit en naar de keuken.
‘Mam, ben je hier?’ vroeg hij en zocht naar de stoel om te gaan zitten.
‘Ik ben hier lieverd. Wat is er? Je ziet er geschrokken uit,’ zei ze en ging bij hem zitten.
Zijn vader kwam op dat moment ook binnenlopen en ze keek hem aan en seinde dat hij ook moest gaan zitten.
‘Ik ben er ook Josh. Wat is er maatje?’ vroeg hij rustig.
Joshua vertelde hun wat hij had gezien. Hoe echt het allemaal voelde.
Ook dat het niet zijn emoties waren, maar die van de moordenaar. Hij vertelde ze dat hij alles heel helder kon zien. De vrouw en de kinderen. Hij beschreef hoe ze eruit zagen. Zijn vader pakte snel pen en papier en begon alles op te schrijven. Zijn vrouw begreep niet zo goed wat hij daarmee wilde bereiken, maar ze liet hem gaan en luisterde aandachtig naar haar zoon.
Joshua ging verder en gaf aan of het leek dat hij onder een bed lag. Vanaf daar zat hij te luisteren, maar kon toch precies zien wat ze aan het doen waren.
‘Misschien ben je in slaap gevallen en heb je dit gedroomd,’ zei zijn moeder om hem gerust te stellen.
‘Nee, ik was wakker. Ik zat na te denken over de dag en ik werd er ineens in getrokken. Ik verzin dit niet,’ riep hij en ging staan. Zijn stoel viel met een klap achterover, waardoor ze allemaal schrokken.

Reviews (8)

Uw email wordt enkel gebruikt voor overleg over de betreffende review

Wordt getoond bij de review

door Jacqueline Verweij op 09-06-2015
Ik vond het spannend, al vond ik het in het begin wel ranzig. Ben weer verder gaan lezen en toen was het toch een spannende boek.
door Tineke op 06-02-2015
Als je in dit boek begint, móet je het wel gelijk uitlezen. Ik kon het in ieder geval moeilijk wegleggen. Het is spannend en heftig en zeker ook verrassend! Als je van dit genre houdt is dit echt een heel goede aanvulling. Ik ben benieuwd naar het volgende boek van deze schrijver, want die wil ik zeker direct weer lezen!
door Sharmila Mahadewsing op 19-01-2015
Ik heb dit boek geleend van een “gewaardeerd” college…. Het was een zeer spannende leesmaratonweekend voor mij. Ik ben zaterdag rond de middag begonnen te lezen en zondagavond rond 21uur was het boek uit. M.a.w. het boek is echt zeer spannend, je kunt echt niet stoppen met lezen. Bovendien steekt het ook perfect in elkaar. Geen enkel moment had ik het idee dat het verhaal vertraagde. Boek is af en toe goed heftig, maar daar hou ik persoonlijk wel van. Ik vond de verschillende lettertype zeer prettig te lezen. Geweldig boek met heel veel spanning.
door Emircan op 01-01-2015
Ik heb het boek gelezen. En het was geweldig,alleen waren er paar dingen dat ik wel jammer vond zoals, Dat de gedachtes van jelle(de seriemoordenaar) te kort zijn in het begin. Maar de gedachtes zelf en de storyline is wel heftig soms te. Maar wel als je leest dat je denkt ?? maar toch wilt verder lezen. En ik vind laura jager een held ze heeft de boek spannend gemaakt ik vind het een goed boek met veel spanning.
door Richard van der Ven op 12-11-2014
Ik heb het boek geleend van een vriendin en gelezen. Het was een goed verhaal. Goed geschreven. Duidelijk. Lettertype en formaat was goed. Behoorlijk spannend en best freaky verhaal, als je erover gaat nadenken. Dan ben je zo jong en krijg je ook nog eens met een seriemoordenaar te maken. Het einde was echt goed gedaan! Ik ga deze schrijver zeker in de gaten houden.
door monique peeters op 07-11-2014
Ik heb het boek al een tijdje uit. Valentijn een heel mooi boek. in het begin heel heftig. Een goed verhaal en alle personen in het boek goed beschreven en ze komen allemaal appart aan de beurt. Ruby de grote zus was in het begin buiten schot gebleven, Toen de ouders verongelukte stond ze er alleen voor. Dat je op zo'n jonge leeftijd dit meemaakt en ook nog sterk moet zijn. Respect. Ik had je andere boek ook al gelezen en dat was ook een prachtig boek een aanrader voor iedereen. Valentijn op naar je volgende boek. Groeten
☆ ☆ door Linda op 11-10-2014
Leuk boek! Er staan wel een paar foutjes in.
door Samantha Vroegop van der Heijde op 02-10-2014
Ik heb op het begin gedacht, moet ik dit boek wel lezen, want het is niet zo mijn verhaal... Maar wat een fantastisch, gekke, emotionele, gevaarlijk, maar top verhaal!!! Ik heb dit boek met een lach en een traan gelezen, wat kan deze man schrijven! Boek begint héél heftig (voor mij dan, kan voor een ander helemaal niet zo zijn) maar naarmate je verder leest, ga je het meer begrijpen en je zit zo in het verhaal dat je het gewoon uit wilt lezen, wat er op het einde gaat gebeuren. Diepe respect voor Valentijn, dat hij dit zo'n verhaal kan schrijven. Als je meer gaat schrijven en je volgende boek komt uit, ik ga m zeker halen! Ga zo door!