Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Mijn broer

Auteur

Valentijn M. Civi

Uitvoering
Paperback
Reviews
5,0 / 5 (3 reviews )
Prijs
21 ,10
Verzending
Exclusief verzendkosten
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen vanaf publicatie
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

Het leven van Nicole verandert in een ware nachtmerrie als ze erachter komt dat haar broer Dylan al jaren een ongezonde obsessie voor haar heeft. Ze vlucht en begint een nieuw leven, maar dat is van korte duur. Al snel begint het stalken en obsessieve gedrag weer. Iedereen die haar bijstaat, loopt gevaar. Waar ze ook gaat, hij vindt haar. Tot ze een punt bereikt waarop ze genoeg heeft van het vluchten en het gevecht met Dylan aangaat. Ze zal moeten vechten voor haar eigen leven en dat van haar dierbaren, als ze ooit een normaal leven wil leiden.

Over de auteur

"Ik ben opgegroeid in Amsterdam, maar woon samen met mijn vriend en twee hondjes in Brabant. Ik werd op een dag wakker en dacht, ik ga een boek schrijven. Nu, drie jaar later komt mijn derde boek uit en de vierde is in de maak. Hoe geweldig is dat! Ik ben dan ook zeker niet van plan om te stoppen. Ik hoop er nog vele te mogen schrijven en die allemaal met jullie te delen."

Productinformatie

ISBN
9789402217292 / 978-94-022-1729-2
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
05-06-2015
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
244
Formaat
12,5 x 20 cm
Illustraties
Nee

Inkijk

‘Hallo, zusje,’ zei Dylan en hij glimlachte naar haar.
‘Laat haar los,’ zei Nicole en ze deed een stap naar voren.
Ze was doodsbang voor wat hij kon doen, maar zoals ze Jenny daar zag staan met de kleine in haar armen, gaf haar de moed om het tegen hem op te nemen.
Ze kon het niet riskeren dat er iets met Jenny of de baby zou gebeuren.
‘Laat haar los,’ zei Nicole nog een keer en deed nog een stap richting hun kant. ‘Je wilt mij. Ze hebben hier niets mee te maken. Je hebt mij nu. Laat ze met rust.’
‘Kijk jou nou eens dapper zijn. Eerst vlucht je voor mij en laat je mij jou zoeken. Heb ik je gevonden, doe je bijdehand tegen mij. Je kent toch de regels. Iedereen die jou helpt of met jou in aanraking komt, wordt ervoor gestraft.’
Nicole deed nog enkele stappen en nu stond ze voor Dylan en Jenny.
‘Voor de laatste keer: laat haar los! Je hebt mij. Als je haar wat aandoet, zal ik nooit de jouwe zijn. Ik pleeg dan liever zelfmoord. Als je haar loslaat, ga ik vrijwillig met je mee,’ zei ze en ze keek haar gestoorde broer aan.
Ze kon duidelijk aan hem zien dat hij deze informatie aan het afwegen was.
Natuurlijk was ze niet van plan om met hem mee te gaan, maar ze moest iets zeggen waardoor hij Jenny en de baby zou loslaten. Ze moest ervoor zorgen dat hij zijn focus op haar legde en de rest om zich heen zou vergeten. Ze walgde van wat ze nu moest doen, maar ze had geen keus.

Reviews (3)

Uw email wordt enkel gebruikt voor overleg over de betreffende review

Wordt getoond bij de review

door Samantha van der Heijde op 10-12-2015
Valentijn.. Wat heb je me weer verrast! Wat een geweldig boek was dit!! Ik kon soms niet stoppen met lezen, omdat het te spannend was!! Ga aub door met schrijven, ik was al fan van je, maar dit was echt.... Mega goed geschreven!! Echt waar mensen, lees dit boek, jullie zullen versteld staan! Gr Samantha
door Jacqueline Verweij op 13-07-2015
Beter als de vorige boek. Die was voor mij te extreem. In dit boek zit veel spanning. Het kat en muis spel tussen broer en zus, is spanningvol.
door Wim Koning op 29-06-2015
Hallo, Dit is het eerste boek wat ik lees van deze schrijver, maar wat een geweldig boek is dit. Ik ben zeker van plan om meer boeken van Valentijn te lezen wat een geweldige schrijver, ik hoop dan ook van harte voor Valentijn dat zijn vierde boek niet lang op zich zal laten wachten. Ik zou zo zeggen mensen koop dit boek, begin met lezen en je leest "mijn broer" in een adem uit, met als ik. Valentijn je bent en top schrijver, stop aub niet met schrijven. Groeten Wim Koning