Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Mijn vader de magiër

Auteur

Liza Liqui Lung

Uitvoering
Paperback
Prijs
17 ,50
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

Liza’s vader is eigenlijk een magiër. Hij spreekt een spreuk uit over Liza’s oma en opa. Hierdoor verliest opa langzaam zijn geheugen en wordt oma steeds kleiner. Daarnaast gebeuren er nog meer gekke dingen. Zo kan Liza met honden praten en ontsnapt ze met haar opa uit het verzorgingstehuis. Mijn vader de magiër neemt je mee op een spannende tocht vol vreemde avonturen, van Curaçao naar Nederland.

Over de auteur

"Ik ben geboren op Curaçao en ik ben daar en in Nederland opgegroeid. Ik wilde graag een stukje Curaçao terug laten komen in mijn boek. Ik heb ervaring als pedagogisch medewerkster in de kinderopvang en vind de belevingswereld van kinderen erg boeiend. Ik hoop dat dit boek zowel kinderen als volwassenen zal aanspreken. Het boek is een eerbetoon aan mijn oma en opa die mij veel liefde en warmte hebben meegegeven en aan mijn vader die voor mijn gevoel de wonderlijkste dingen kon. Vandaar de titel: Mijn vader de magiër."

Productinformatie

ISBN
9789402218886 / 978-94-022-1888-6
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
07-08-2015
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
50
Formaat
A5 liggend
Illustraties
Ja

Inkijk

Op een spookachtige avond als ik weer eens tussen de honden zit, huilen de hondjes erop los tegen de volle maan. Ik doe mee. ‘Waarom huil jij eigenlijk?’, vraagt Andoor, een mix van een herder en een vuilnisbakkenras. Ik stop plots. Ik ben zoveel met de hondjes omgegaan dat ik ze kan verstaan.
‘Weet niet’, breng ik uit. Wij voelen de energie die loskomt bij volle maan. In de verte hoor ik tromgeroffel. Er blaast een briesje door de tuin. Het voelt alsof er iets groots staat te gebeuren. Ik voel het en de hondjes ook. Het is een instinct. Ver weg horen we tromgeroffel; de kleine pekinees Piepie weet me te vertellen dat er opzwepend gedanst wordt op de maat van de muziek. Er wordt aan zwarte magie gedaan. Oerkrachten van de natuur komen los. Tijdens de volle maan gebeuren er altijd rare dingen. Zoals vanavond, nu ik met mijn hondjes kan praten.

Uw email wordt enkel gebruikt voor de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Je toelichting moet minimaal 15 woorden zijn.

Er zijn nog geen reviews over dit boek