Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Spoken op Curaçao

Auteur

Liza Liqui Lung

Uitvoering
Paperback
Prijs
16 ,99
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

Luna is bang voor spoken. Haar vader is overleden en ze hoopt dat de geest van haar vader haar beschermt. Wanneer ze op vakantie gaat naat Curaçao, leert ze niet alleen over het eiland, maar komt ze ook in contact met de geest Wimpie. Ze is daardoor niet meer bang voor spoken. Toch is ze nog een beetje verdrietig, omdat ze haar vaders geest nog niet gezien heeft. Het is dan ook een grote verrassing als hij haar opzoekt.
In dit prentenboek, bedoeld voor kinderen van 0 t/m 4 jaar, leert een kind omgaan met verlies en rouw. Leer geloven dat iemand best nog bij je kan zijn, ook als hij of zij er niet meer is!

Over de auteur

"Naast dat ik erg creatief ben, heb ik ook ervaring als pedagogisch werkster. Ik ben graag creatief bezig, maar ik wil ook graag een boodschap overbrengen. Met dit prentenboek dat zich deels op Curaçao afspeelt, wil ik kinderen die een dierbare verloren hebben, een hart onder de riem steken. En als je erin gelooft, dat je iemand nog niet volledig kwijt bent wanneer hij of zij overleden is, kun je misschien steun uit dit prentenboek putten."

Productinformatie

ISBN
9789402225747 / 978-94-022-2574-7
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
15-04-2016
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
32
Formaat
A5 liggend
Illustraties
Ja

Inkijk

In de avond moet Luna gaan slapen. Luna is een meisje met een Curaçaose vader en een Nederlandse moeder. Veel mensen van Curaçao geloven in spoken. Luna ook. Ze hoopt dat haar overleden vader haar kan beschermen tegen de spoken.

Uw email wordt enkel gebruikt voor de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Je toelichting moet minimaal 15 woorden zijn.

Er zijn nog geen reviews over dit boek