Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Boos op de baas

Auteur

Ron Rietjens

Uitvoering
Paperback
Prijs
18 ,50
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

Ben jij boos op jouw leidinggevende en ben je oneerlijk behandeld? Als je het conflict uit de weg gaat, doe je jezelf tekort. In dit boek kun je ontdekken hoe je het conflict kunt aangaan en afmaken, door verbinding te maken met ons gemeenschappelijk verlangen naar liefdevolle en betekenisvolle relaties. Met deze methode kun je voorkomen dat het conflict escaleert in een ruzie. Met respect voor jezelf en anderen hoef je met deze methode nooit meer ruzie te maken. Je zou zelfs in alles je zin kunnen krijgen, maar de vraag is of je daar gelukkig van wordt.

Over de auteur

"Als Lean consultant was het mijn taak om draagvlak te creëren bij medewerkers voor de ideeën van het management. Ik zag dat medewerkers vaak betere oplossingen zagen. Ze gaven dat wel aan, maar wisten niet hoe je dat op een effectieve manier doet. Met dit boek heb ik een nieuwe techniek ontwikkeld voor medewerkers, waarmee managers worden gestimuleerd om hun medewerkers te gaan helpen om waarde toe te voegen voor de klant."

Productinformatie

ISBN
9789402220834 / 978-94-022-2083-4
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
16-10-2015
Taal
Nederlands

Kwalificaties
Leeftijdscategorie: vanaf 16 jaar

Uitvoering
Paperback
Pagina's
84
Formaat
A5
Illustraties
Nee

Inkijk

Helaas is de wereld niet veilig en gaan we mensen met een andere mening liever uit de weg. Omgaan met gelijkgestemden houdt alles leuk en gezellig, maar wat is de prijs wanneer we afstand houden van mensen die anders denken? Wat hebben we nodig om botsende meningen te bespreken en er samen uit te komen?

In dit boek laten we het waterpeil zakken en gaan we de kloven dichten. Als we de hindernissen wegnemen, hebben we geen bruggen meer nodig. Dan kunnen we ontdekken wat nodig is om een conflict te omarmen als een kans om de relatie te versterken. Het gaat hier overigens niet om een wetenschappelijk bewezen methode, maar om een logica die elk bewijs overbodig maakt. Dit boek geeft een aanpak waar je voor kunt kiezen. Je kunt het een beetje vergelijken met een maaltijd. Net zoals er ook geen wetenschappelijk bewijs is voor de smaak van een lekkere maaltijd, kun je alleen ontdekken of iets lekker is, door ervan te proeven. Wanneer je proeft en ziet dat de maaltijd lekker is, kun je die natuurlijk beoordelen. Maar misschien is het beter om ervan te genieten. Voel je het verschil? Die keuze tussen oordelen en genieten gaan we nog uitgebreid bespreken, maar voor nu wens ik je in overdrachtelijke zin een smakelijke maaltijd met het lezen van dit boek.

Uw email wordt enkel gebruikt voor de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Je toelichting moet minimaal 15 woorden zijn.

Er zijn nog geen reviews over dit boek