Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Je winkel zal nooit meer hetzelfde zijn en dat is maar goed ook!

Auteur

Fred Rutgers

Uitvoering
Paperback
Prijs
19 ,50
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

Je winkel zal nooit meer hetzelfde zijn! Hiervan hoef je niet te schrikken, want het is maar goed ook! De consument die langs jouw winkel loopt is anders dan vroeger. Je zult je winkel daarom voortdurend moeten aanpassen. Dat vergt ondernemerschap en lef. Retail is een vak en ondernemen een kunst. Soms krijg je wat hulp van een centrummanager. Een andere keer kun je de kunst afkijken in een andere plaats zoals bijvoorbeeld in Balk. Soms krijg je wat hulp van de bank, maar ook dat gaat niet eenvoudig!
Dit boek staat boordevol handige tips waarmee jij als winkelier je voordeel kunt doen, want als winkelier kun je vast wel een steuntje in de rug gebruiken!

Over de auteur

Fred Rutgers heeft detailhandel in zijn genen zitten. Hij is op een missie om winkels te helpen overleven, want winkels houden onze samenleving leefbaar! Als ondernemer heeft hij vrijwel alles al eens aan den lijve ondervonden waardoor hij spreekt en schrijft uit eigen ervaring. Naast auteur van boeken is hij ook een veel gelezen blogger bij onder andere www.deondernemer.nl Als adviseur mag hij werken voor diverse grote retailorganisaties. In april 2016 verscheen zijn boek Mag het ietsje meer service zijn?

Productinformatie

ISBN
9789402227703 / 978-94-022-2770-3
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
01-07-2016
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
110
Formaat
A5
Illustraties
Ja

Inkijk

Wie de laatste jaren eens een V&D of een Manfield is binnengelopen zag een rommelige winkel met een sfeer uit de jaren negentig en ongeïnspireerd winkelpersoneel dat klanten eigenlijk als lastig bekeek. Het aanbod was niet bijzonder, de presentatie was niet bijzonder, de prijs was niet bijzonder, de service was niet bijzonder, eigenlijk was er helemaal niets bijzonder. V&D probeerde een soort van Bijenkorf-light te zijn. Geen eigen gezicht, geen eigen identiteit, ambitieloos en niet vernieuwend; een grijze muis, een eenheidsworst zonder smaak. Ook de schoenenwinkels van Macintosh vielen weg in de massa. Er werd nog gedaan alsof men goedkoop was. Deels was dat ook wel zo, maar concurreren op prijs is tegenwoordig vrij kansloos. Internet heeft de markt veel transparanter gemaakt dan vroeger. Klanten weten binnen no time of je wel echt goedkoop bent en vergeet niet, er is altijd wel ergens een idioot die bereid is om meer verlies te nemen dan jij. Dus claimen dat je de goedkoopste bent is vrijwel niet meer te doen. Korting verkopen blijkt eens te meer een blijk van geestelijke armoe en stuurt je op goedkope schoenen een doodlopende weg in!

Uw email wordt enkel gebruikt voor de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Je toelichting moet minimaal 15 woorden zijn.

Er zijn nog geen reviews over dit boek

Ook van deze auteur

Voorkant cover

Mag het ietsje meer service zijn? Inspiratiebron voor kleine ondernemers en winkeliers

Fred Rutgers

Winkels hebben een moeilijke tijd achter de rug. Als retaildeskundige en trendwatcher ziet Fred Rutgers wel degelijk goede kansen voor winkels om te overleven. Dit vergt wel een andere manier van denken en een slimme aanpak van de betrokken winkeliers. In dit boek geeft Fred zijn visie op winkels en komt hij met praktische tips. Zijn motto is: ‘klagen helpt niet, ondernemen wel!’. Hij doet er alles aan om de Nederlandse winkels te helpen overleven, ook als hij daarvoor soms de winkeliers in kwestie streng moet aanpakken! Zijn eigen ervaring als winkelier is hierbij van grote waarde.

19,50
Voorkant cover

Zo kun je op legale wijze de bankkluis kraken Hoe financier ik mijn plan?

Fred Rutgers

Sinds de crisis lijkt het wel of de banken hun kluizen dicht en de rolluiken naar beneden hebben. Het verkrijgen van een financiering lijkt haast onmogelijk. Toch willen de banken graag, maar dan hebben ze wel een financieringsaanvraag nodig waarin alle info staat die ze nodig hebben om uw aanvraag goed te kunnen beoordelen. In het verleden heb ik diverse succesvolle aanvragen ingediend en begeleid. In dit boek vertel ik u stap voor stap hoe het mij is gelukt om financieringen rond te krijgen. Als u deze methode volgt geeft u de bank de juiste informatie waardoor het u vast ook gaat lukken!

17,50
Voorkant cover

In zes stappen naar meer omzet! Ook jouw winkel kan weer scoren!

Fred Rutgers

Wil uw omzet maar niet omhoog en lijkt het alsof u tegen de bierkaai vecht? Wilt u er samen met uw team alles aan doen om uw bedrijf er weer bovenop te helpen, maar valt het telkens weer tegen? Wees gerust, u bent niet de enige! Maar er is ook hoop! Met mijn beproefde zes stappenmethode heb ik al menig ondernemer de weg naar succes laten ontdekken. Vrijwel zeker werkt dit ook voor u!
Naast het zes stappenplan geeft dit boek u bovendien een inspiratie boost waardoor u er weer volop zin in krijgt om ermee aan de slag te gaan!

19,50
Voorkant cover

Corporate Samourai Management op het scherpst van de snede.

Fred Rutgers

Corporate Samourai helpt ondernemers om meer uit zichzelf en hun team te halen. Jarenlang bestuderen van het leven van de Samourai heeft Fred een aantal unieke en bovenal effectieve inzichten opgeleverd die hij in dit boek met jou deelt. Inmiddels is dit al een verbeterde en hernieuwde uitgave van een boek dat eerder al de verkoop top 250 heeft gehaald van Managementboek. Op basis van de in dit boek beschreven inzichten heeft Fred in zijn eigen praktijk aansprekende resultaten behaald, zowel binnen zijn eigen ondernemingen als bij klanten die hij heeft geholpen bij de groei van hun bedrijf. Je leest dit boek gemakkelijk in één avond uit en je kunt hetgeen je leert direct de volgende dag al toepassen in de praktijk! Lezers ervaren zelf dat ze met minder moeite meer voor elkaar krijgen.

16,99
Voorkant cover

Dus jij wilt verkoper worden? Man, ga toch vissen!

Fred Rutgers

Op veler verzoek is dit een verbeterde heruitgave van dit boek dat zelfs de verkoop top 250 heeft gehaald van Managementboek.

Veel ondernemers vinden verkopen lastig terwijl verkoop toch echt de basis vormt van ieder bedrijf. Zonder verkoop kan geen enkel bedrijf bestaan! In begrijpelijke spreektaal legt Fred in dit boek stap voor stap uit hoe ook jij betere verkoopresultaten kunt behalen. Met deze bewezen succesvolle aanpak kan iedereen, dus zeker ook jij, op een leuke manier meer verkopen. Lezers geven telkens weer positieve feedback; “eindelijk een boek met een simpele en doeltreffende aanpak dat ik in één avond heb uitgelezen. De volgende dag ervoer ik al de eerste resultaten”.

17,99