Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Dus jij wilt verkoper worden?
Man, ga toch vissen!

Auteur

Fred Rutgers

Uitvoering
Paperback
Prijs
17 ,99
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

Op veler verzoek is dit een verbeterde heruitgave van dit boek dat zelfs de verkoop top 250 heeft gehaald van Managementboek.

Veel ondernemers vinden verkopen lastig terwijl verkoop toch echt de basis vormt van ieder bedrijf. Zonder verkoop kan geen enkel bedrijf bestaan! In begrijpelijke spreektaal legt Fred in dit boek stap voor stap uit hoe ook jij betere verkoopresultaten kunt behalen. Met deze bewezen succesvolle aanpak kan iedereen, dus zeker ook jij, op een leuke manier meer verkopen. Lezers geven telkens weer positieve feedback; “eindelijk een boek met een simpele en doeltreffende aanpak dat ik in één avond heb uitgelezen. De volgende dag ervoer ik al de eerste resultaten”.

Over de auteur

Fred Rutgers, geboren achter de kassa, heeft verkopen en omgaan met klanten in zijn genen zitten. Als ondernemer heeft hij hoogtepunten beleefd, maar ook zware tegenslagen overwonnen. Door slimme en effectieve marketing en sales aanpak heeft hij telkens weer indrukwekkende resultaten bereikt. Inmiddels heeft hij al vele ondernemers geholpen om de omzet van hun bedrijf een ware boost te geven. Hij doet al ruim 25 jaar onderzoek naar consumentengedrag en klanttevredenheid. Als spreker over deze onderwerpen staat hij regelmatig op podia in binnen en buitenland waar hij met veel passie en drive zijn verhaal vertelt.

Productinformatie

ISBN
9789463897570 / 978-94-638-9757-0
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
21-10-2019
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
98
Formaat
A5
Illustraties
Nee

Inkijk

Je besluit is genomen... Jij wordt ondernemer!
Wat maakt jou nou echt een ondernemer?
Is dat jouw inschrijving bij de Kamer van Koophandel?
Strikt formeel natuurlijk wel.

Maar een inschrijvingsnummer, een uittreksel van de Kamer van Koophandel, een btw-nummer en een zakelijke bankrekening zijn allemaal belangrijk om te hebben als ondernemer, maar ze maken je geen ondernemer.
Ondernemer zijn is een manier van leven. Als ondernemer ben je anders dan anderen. Door de keus te maken om ondernemer te worden, ben je over een drempel gegaan waar heel veel mensen niet overheen durven. En dat feit op zich maakt jou al bijzonder. Hoe vaak hoor ik mensen niet zeggen: “Ik heb altijd zelfstandig ondernemer willen worden, maar ja, het is er nooit van gekomen.” Ook hoor ik vaak mensen zeggen: “Als ik geld had gehad, dan was ik voor mezelf begonnen”, of gewoon: “Beter een grote knecht, dan een kleine baas.” En zo zijn er natuurlijk nog veel meer uitvluchten om niet te kiezen voor zelfstandig ondernemerschap.
Nu is ook niet iedereen zomaar geschikt om zelfstandig ondernemer te worden. Om als ondernemer kans van slagen te hebben moet je eigenlijk een beetje speciaal, een beetje gek, een beetje vreemd en een beetje jezelf zijn. Ondernemen is ook gewoon een beetje van alles.

Een beetje speciaal! Als je kans van slagen wilt hebben als ondernemer moet je ergens ‘goed’ in zijn.

Uw email wordt enkel gebruikt voor overleg over de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Er zijn nog geen reviews over dit boek

Ook van deze auteur

Voorkant cover

Mag het ietsje meer service zijn? Inspiratiebron voor kleine ondernemers en winkeliers

Fred Rutgers

Winkels hebben een moeilijke tijd achter de rug. Als retaildeskundige en trendwatcher ziet Fred Rutgers wel degelijk goede kansen voor winkels om te overleven. Dit vergt wel een andere manier van denken en een slimme aanpak van de betrokken winkeliers. In dit boek geeft Fred zijn visie op winkels en komt hij met praktische tips. Zijn motto is: ‘klagen helpt niet, ondernemen wel!’. Hij doet er alles aan om de Nederlandse winkels te helpen overleven, ook als hij daarvoor soms de winkeliers in kwestie streng moet aanpakken! Zijn eigen ervaring als winkelier is hierbij van grote waarde.

19,50
Voorkant cover

Je winkel zal nooit meer hetzelfde zijn en dat is maar goed ook!

Fred Rutgers

Je winkel zal nooit meer hetzelfde zijn! Hiervan hoef je niet te schrikken, want het is maar goed ook! De consument die langs jouw winkel loopt is anders dan vroeger. Je zult je winkel daarom voortdurend moeten aanpassen. Dat vergt ondernemerschap en lef. Retail is een vak en ondernemen een kunst. Soms krijg je wat hulp van een centrummanager. Een andere keer kun je de kunst afkijken in een andere plaats zoals bijvoorbeeld in Balk. Soms krijg je wat hulp van de bank, maar ook dat gaat niet eenvoudig!
Dit boek staat boordevol handige tips waarmee jij als winkelier je voordeel kunt doen, want als winkelier kun je vast wel een steuntje in de rug gebruiken!

19,50
Voorkant cover

Zo kun je op legale wijze de bankkluis kraken Hoe financier ik mijn plan?

Fred Rutgers

Sinds de crisis lijkt het wel of de banken hun kluizen dicht en de rolluiken naar beneden hebben. Het verkrijgen van een financiering lijkt haast onmogelijk. Toch willen de banken graag, maar dan hebben ze wel een financieringsaanvraag nodig waarin alle info staat die ze nodig hebben om uw aanvraag goed te kunnen beoordelen. In het verleden heb ik diverse succesvolle aanvragen ingediend en begeleid. In dit boek vertel ik u stap voor stap hoe het mij is gelukt om financieringen rond te krijgen. Als u deze methode volgt geeft u de bank de juiste informatie waardoor het u vast ook gaat lukken!

17,50
Voorkant cover

In zes stappen naar meer omzet! Ook jouw winkel kan weer scoren!

Fred Rutgers

Wil uw omzet maar niet omhoog en lijkt het alsof u tegen de bierkaai vecht? Wilt u er samen met uw team alles aan doen om uw bedrijf er weer bovenop te helpen, maar valt het telkens weer tegen? Wees gerust, u bent niet de enige! Maar er is ook hoop! Met mijn beproefde zes stappenmethode heb ik al menig ondernemer de weg naar succes laten ontdekken. Vrijwel zeker werkt dit ook voor u!
Naast het zes stappenplan geeft dit boek u bovendien een inspiratie boost waardoor u er weer volop zin in krijgt om ermee aan de slag te gaan!

19,50
Voorkant cover

Corporate Samourai Management op het scherpst van de snede.

Fred Rutgers

Corporate Samourai helpt ondernemers om meer uit zichzelf en hun team te halen. Jarenlang bestuderen van het leven van de Samourai heeft Fred een aantal unieke en bovenal effectieve inzichten opgeleverd die hij in dit boek met jou deelt. Inmiddels is dit al een verbeterde en hernieuwde uitgave van een boek dat eerder al de verkoop top 250 heeft gehaald van Managementboek. Op basis van de in dit boek beschreven inzichten heeft Fred in zijn eigen praktijk aansprekende resultaten behaald, zowel binnen zijn eigen ondernemingen als bij klanten die hij heeft geholpen bij de groei van hun bedrijf. Je leest dit boek gemakkelijk in één avond uit en je kunt hetgeen je leert direct de volgende dag al toepassen in de praktijk! Lezers ervaren zelf dat ze met minder moeite meer voor elkaar krijgen.

16,99