Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Detective Maaslander
Het Haarstukje van Ellende

Auteur

Mike van Herwijnen

Uitvoering
Paperback
Genre
Strips
Prijs
19 ,99
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

Wanneer Detective Jack Maaslander en zijn trouwe partner Chuck op zoek zijn naar de crimineel 'S', komen ze oog in oog te staan met de geheimzinnige Chin Tzu. Wie is deze exotische ninja en wat is zijn connectie met de crimineel? Met de hulp van een oude vriend en een stel nieuwe vrienden zullen Jack en Chuck op zoek gaan naar het geheimzinnige Haarstukje van Ellende, voordat Chin Tzu het in handen zal krijgen. Het is een race tegen de klok in dit knotsgekke avontuur dat je niet snel zal vergeten!

Over de auteur

Wat maakt een spannend stripboek? Een goed verhaal, een leuke cast, interessante locaties en misschien een grappige twist. Bij elk nieuw boek probeert Mike van Herwijnen zichzelf steeds weer te verbeteren en te vernieuwen. Bij dit verhaal probeerde hij zelfs een klein beetje historie toe te voegen, voor zover dit mogelijk is bij de gekke Jack Maaslander. Zijn wonderbaarlijke wereld zal blijven groeien, zolang Mikes fantasie dat toestaat.

Productinformatie

ISBN
9789402228519 / 978-94-022-2851-9
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
12-08-2016
Taal
Nederlands

Genre
Strips

Uitvoering
Paperback
Pagina's
66
Formaat
A4
Illustraties
Ja

Inkijk

Uw email wordt enkel gebruikt voor de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Je toelichting moet minimaal 15 woorden zijn.

Er zijn nog geen reviews over dit boek

Ook van deze auteur

Voorkant cover

Detective Maaslander

Mike van Herwijnen

1 reviews
en de Verbluffende Vaardigheden van Volt

Detective Maaslander en de Verbluffende Vaardigheden van Volt is het eerste avontuur van Jack Maaslander en zijn trouwe partner Chuck. Wanneer Jack een mysterieus briefje aantreft bij een dode rat met zijn naam erop, staat hij voor een raadsel. Wie heeft de rat gedood en waarom ligt er een briefje bij met zijn naam erop? Vanaf dat moment gebeuren er de vreemdste dingen en komen Jack en Chuck in de meest bizarre situaties terecht. Detective Maaslander en de Verbluffende Vaardigheden van Volt zit vol vreemde twisten en zal je blijven verrassen van begin tot eind!
17,99
Voorkant cover

Detective Maaslander Het complot van de Bloedverwant

Mike van Herwijnen

☆ ☆ 1 reviews

Als Detective Jack Maaslander de schuld krijgt voor het stelen van een diamant, belandt hij onterecht in de gevangenis. Wie heeft Jack erin geluisd en waarom komt deze schurk Jack zo bekend voor? Het is aan Detective Maaslander en zijn trouwe partner Chuck om uit te zoeken wie deze mysterieuze persoon is en met wat voor duister plan hij bezig is. Aan dit avontuur vol met wilde achtervolgingen, explosies en vreemde ontsnappingspogingen zullen Jack en Chuck nog een hele kluif hebben!

20,50
Voorkant cover

Detective Maaslander Het Mysterie van de Verdwenen Kater

Mike van Herwijnen

Detective Jack Maaslander kijkt terug naar zijn eerste officiële zaak samen met zijn partner Chuck en hun zoektocht naar een verdwenen kat. Tijdens deze vreemde zaak denkt de detective dat hij al gauw het juiste spoor heeft gevonden en dat hij deze zaak snel op kan lossen. Maar zit hij wel echt op het juiste spoor, of heeft hij deze zaak voor zichzelf opeens een stuk gecompliceerder gemaakt? Deze mysterieuze zoektocht naar de verdwenen kat zullen Jack en Chuck in ieder geval niet zomaar vergeten, dat is één ding wat zeker is.
17,50